YouTube uBlock Origin kullananlara pop-up göndermeye başladı

Hala reklam engelleyiciyi kötüleyenler için son kez söylüyorum, internette reklam görmek kişisel bir tercihtir. Görmek istemiyorsa kullanıcı görmez. YouTube ise reklam görmemek için para istiyor ama size soruyorum halihazırda bir şeye bedava ulaşabilir iken üstelik yasal iken neden para veresiniz? Boş muhabbet yapmayı bırakın. Yok şirket şöyle böyle zarar eder bana ne kardeşim.
 
Son düzenleme:
Yoo ben rahatça giriyorum uyarı falanda çıkmıyor.
Ya bir de saçma sapan YouTube sayesinde kullanıcılar YouTube nim keyfini çıkarabiliyor yazmışlar a aynen çok severiz reklam izlemeyi.
 
Arkadaşlar afedersiniz ama çok abartmışsınız tamam reklam fazla geliyor izlemek istemiyorsunuz şimdi ileri zamanda fiyat güncelleştiği zaman 390-400 TL olduğu zaman pişman olursunuz pahalı dersiniz zaten ileri zamanda Google-YouTube reklam engelleyecilerin önüne geçer şu an uyarı ile yetiniyor onlar istese anında çözer bunu reklama zorla maruz kalırız zaten bizim milletin kafasında şu var "zaten reklam engelleyici var Google uzantı olarak eklemiş kullanmak hakkım neden kullanmamayım?" tabii haklılar bu düşünce olarak şu anlık sonuna kadar gideriz zaten sonunda YouTube bunun önüne geçtiği zaman zorla izlediğimiz zaman YouTube Premium alırız ama şimdilik almaya gerek yok çözüm yolları var zaten şimdilik böyle devam edilir sonrasına bakılır zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı