Çalışıp çalışmadığını merak ettim. Yapabilirim de.Ayda 15 lira vermemek için bunları yapacak mısınız cidden ya?donanımhaberi geçtiniz valla.
Çalışıp çalışmadığını merak ettim. Yapabilirim de.Ayda 15 lira vermemek için bunları yapacak mısınız cidden ya?donanımhaberi geçtiniz valla.
Normal Vanced mı yoksa üstte atılan Revanced mı?
Kolay gelsin.Çalışıp çalışmadığını merak ettim. Yapabilirim de.![]()
Gereksiz kaynak ve pil tüketiyor ama çalışıyor.
Çalışıyor, reklam denmiş ama öyle bir şey yok.
Ben uzun zamandır hiçbir problem yaşamıyordum hâlâ yaşamıyorum aslında ama geçmişi kaydetme konusunda son zamanlarda aksaklık yaşamaya başladım. Daha önce izlediğim videoları geçmişten göremiyorum yani vanced kaydetmiyor. Normal YT üzerinden girdiğim zaman geçmiş kaydoluyor ama vanced üzerinden zaman zaman bu aksaklık olmaya başladı. Özellikle de geçmişi durdurup tekrar açtığınızda bu sorunla karşılaşmanız kesin oluyor. O yüzden tavsiyem hiç geçmişi durdurdukmakla falan uğraşmayınbunun dışında bir kere bile problem yaşamadım. Çoğu kişi reklamdan falan şikayet etmiş ama ben bununla alakalı hiç problem yaşamadım. Sürümle alakalı hatalar olabilir başka farklı sürümleri kurmaya deneyerek problem çözülebilir.
Öğrendiğim kadarıyla ekip yeni Vanced sürümü geliştiriyorlar ReVanced adında. O yüzden eski sürüme güncelleme gelmeyecek sanırım. Bu tip hatalar yaşamamız artık kesin gibi görünüyor. Yeni geliştirdikleri uygulamayı kullanmanı öneririm.Hocam ben de normal bir şekilde kullanıyordum fakat bu sabah bir hata vermeye başladı ve kullanamıyorum. Sadece bende mi oluyor bu sorun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.