YouTube Vanced güvenilir mi?

Sitesinde herhangi privacy policy görmedim. Neye göre güvenli olduğunu yazarsanız sevinirim.

Daha önceden de bu linkten indirmiştim ancak çoğu izine evet demek zorunda kalıyoruz. Verilerimizi riske atıyor olabiliriz. Bu konu hakkında yardım almak istiyorum.

Uygulama kendini ayrı bir cihazmış gibi gösterip iki üç Premium özelliği öyle aktif edebiliyor
 
Ayni telefonda banka uygulamasini kullanıyorum. Yeterli mi? Gayet güvenilir bir uygulama. Kaldi ki sizin gibi süpheli yaklasan birkac kisinin telefonuna da yükledim. Kimse simdiye kadar gelip de güvenlik ve gizlilikten sikayet etmedi.

Dostum senin bilgilerin sızdığı zaman sana bir mesaj veya mail gelmiyor zaten. Bu çok yanlış bir düşünce.
Can Değer'in bir videosu var. Atayım hatta:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlemiştim ve can değer tavsiye etmediğini söylemişti.
 
Dostum senin bilgilerin sızdığı zaman sana bir mesaj veya mail gelmiyor zaten. Bu çok yanlış bir düşünce.

Bu videoyu izlemiştim ve can değer tavsiye etmediğini söylemişti.

Bu tür uygulamaları kullanan çevremdeki arkadaşlarımı da uyardığım halde beni ciddiye almıyor. Bu tür uygulamaları lütfen kullanmayınız.
 
İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Ben sadece güvenli olup olmadığını sormuştum. Kimse net şekilde güvenli veya güvensiz diyemiyor. Teşekkürler.
 
Kimse net şekilde güvenli veya güvensiz diyemiyor.

Ben diyorum. Kullanip kullanmamak ise size kaliyor. Evde bulunan tüm telefonlarda yüklü. Tüm dogrulama kodlarini gönderdigim telefonum da dahil. Bunlara bir sey olmuyorsa digerlerine hicbir sey olmaz. Sonucta 2-3 kisinin kullandigi bir uygulamadan bahsetmiyoruz burada.
 
Uygulama koskoca XDA sitesi üzerinde mevcut. Böyle bir şey olsaydi coktan ortaya cikardi. Yillardir kullandigim bir uygulama. Banka hesabima bir şey oluyorsa diger kiytirik bilgiler kimsenin ilgisini cekmez.

Uygulama istediği yerde mevcut olsun. Adamlar gizlilik politiklarını saklıyorlar. Şu anda verilerimizi alıp satmadığı ne malum? İş işten geçtikten sonra önlem almanın bir anlamı yok. Çok büyük firmaların bile ciddi güvenlik açıkları oluyor. Bu vanced denilen şeyin gizlilik politikası bile yok. Bu konu hakkında bu kadar rahat düşünmeniz garip geldi.
 

Geri
Yukarı