YouTube Vanced güvenilir mi?

Türk milleti ezelden beridir kolay parayi ve akabinde de dolandirilmayi seven bir millet. En yakin örnek Ciftlik Bank. Kisacasi kendi safliklarindan kaynaklanan bir durum.
Hadi Çiftlik Bank için tamam ama Thodex için bunu demen komik. Gayet güvenli bir coin alım satım borsası gibi gözüküyordu. Vanced'da böyle bir şeye dönüşürse gününü o zaman görürsün. Sonuçta kimse babasının hayrına bir şey yapmaz bu dünyada.
 
Vanced da böyle bir şeye dönüşürse gününü o zaman görürsün.

Hadi dönüstü diyelim. En fazla ne olacak? Neyimizi calacaklar? Cihazinizda devlet sirri mi var, ya da banka hesaplarinizda milyonlariniz mi bulunuyor? Thodex icin dediginiz Ciftlik Bank icin de gecerli. Gecmise bakarsaniz neden dolandirilmayi seven bir millet dedigimi anlarsiniz.

Insanlarin sosyal medya dahil olmak üzere internet ortaminda bircok bilgiyi paylasip, uygulamalara gelince de veri konusunda pimpiriklenmesi cok sacma.
 
Son düzenleme:
Kapalı kaynak diyorlar da GitHub sayfası var.

Ayrıca bir şey daha vardı sanırsam kapalı kaymakla alakalı. Ama hatırlamıyorum. @433815

Ayrıca NewPipe gizlilik anlamında daha iyi. Çünkü YouTube uygulamasıyla alakası yok. Google servisleri olmadan da çalışıyor çünkü.


Ayrıca Can Değer bu uygulamaya güvensiz demedi. Sadece güvenli mi güvensiz mi kararsız kaldı. Ayrıca millet de söyleniyor verilerimizi alabilir diye. Bir sürü ama bir sürü uygulama verilerimizi alıyor. Mis gibi de kullanıyoruz. Bir tek işin içinde Google var diye Vanced güvensiz mi oluyor? Ayrıca Can Değer dedi zaten kullanıcı bilgilerimizle işleri yok diye.
 
Ayrıca bir şey daha vardı sanırsam kapalı kaymakla alakalı. Ama hatırlamıyorum. @433815
Evet, bol kaymaklı, ama tadı biraz kötü. Ondan tavsiye etmiyorum (!)

Manager uygulaması ve microg gibi şeyler açık kaynak, diğer her şey kapalı kaynak.
Insanlarin sosyal medya dahil olmak üzere internet ortaminda bircok bilgiyi paylasip, uygulamalara gelince de veri konusunda pimpiriklenmesi cok saçma.
Herkesi genelleştirmesen sevinirim.
 
Evet, bol kaymaklı, ama tadı biraz kötü. Ondan tavsiye etmiyorum (!)

Manager uygulaması ve microg gibi şeyler açık kaynak, diğer her şey kapalı kaynak.
Kaymak yazmışım la :D Olsun kaymak da sayılır.

microG yeterli bana. Ard arda 3 reklam görmektense olası veri çalınma durumunu tercih ederim.

Ayrıce neden microG açık da Vanced değil? İlginçmiş.
 
Onca yaptığım bedava yazılımı babamın hayrına yapmışım demek, içinde hiçbir şey yok çünkü.
Baban artık açık kaynak şeyler kullanabilecek. Babanı onurlandırdın 👍
Bir de Reddit'de şey gördüm. Vanced'da proprietary kaynak kodları varmış. Bunları yayınlamak da illegalmiş. Ayrıca YouTube da kapalı kaynak olduğundan Vanced açık kaynak değil diye gördüm.
 

Geri
Yukarı