YouTube Vanced güvenilir mi?

Çoğu kişi kullanıp sorun yaşamamış fakat bu ileride yaşanmayacağı anlamına gelmez. Reklam engelleyicisi olan bir tarayıcı bulup ondan YouTube'a girmek daha cazip bir çözüm gibi. Bir tarayıcı vardı mobil tarafta reklam engelleyici içeren fakat ismini hatırlamıyorum. Opera GX'in mobil versiyonunda vardı galiba. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
 
Hocam ben kullandığım sürede bir sıkıntı yaşamadım ama güvenlik kaygıları ile sildim. Şuanda güvenli olması ileride güvenli olmayacağı anlamına gelmiyor. Brave kullanmanı öneririm. Youtube ana sayfana ekle client gibi kullan.
 
@Teknocuk

Garip bir kisiliksin, vesselam. Önce ortaya cikip bir seyler yaziyorsun, sonra da mesajlara gülücük atip kaciyorsun. Yazacak bir seyin yoksa konuya dahil olmamaya calis.

Senin mantiginla hicbir uygulamanin kullanilmamasi gerekir. Uygulamalari gectim direkt internet bile kullanmaman lazim. Ne de olsa kimse babanin hayrina bir sey yapmiyor.
 
Güvenilir değil ancak yıllardır problem yaşatmadılar kimseye. Olur da yarın yaşanırsa yine de bilemiyorum. Şahsen Huawei tabletimde kullanıyorum ve problem yaşamadım hiç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı