YouTube vergilendirmesi nasıl işliyor?

mert124

Femtopat
Daha fazla  
YouTube'da para kazanmam açıldı ve günlük ort. 2-3 dolar gelir geliyor. Daha AdSense geçmedi. AdSense'te vergi formlarını falan doldurdum.
Ama mukellefiyette verdim ama galiba mükellefiyet verince bağ-kur açılıyormuş, tam bilmiyorum. Bu olaylar nasıl işliyor? Bir de özel banka hesabı açınca sadece stopaj ödüyormuşsun galiba, yani kafamda eksik bir sürü bilgi var. Napcamı tam bilmiyorum. Biri açıklayabilir mi? Şimdiden teşekkür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağ-kur açılıyor diye biliyorum, ondan dolayı ben de para kazanma açık olduğu halde AdSense'ten çekmiyorum.

Çekincemi açılıyor. Örneğin her ay 2K çekeceme 5 ay bekelyip 10 k çeksem tek seferlik mi bakur ödüyorum yoksa bakur çektiğim aydan itibaren başlıyor ve her aymı ödüyorum. Bir de bu özel banka hesabı üzrerinden sadece stopaj ödedimiz senaryoyu biliyor musunuz? Biliyorsanız açıklar mısınız?

Bu özel banka hesabı üzrerinden sadece stopaj ödedimiz senaryoyu biliyor musunuz? Biliyorsanız açıklar mısınız?
Yok hocam bilmiyorum, bilsem detaylı açıklama yapardım. Tek bildiğim sanırım ne zaman parayı çekersek o andan itibaren bağkur işi çıkıyor (her ay), para çekme işleminin sayısına göre değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı