Youtube Video Fikir Talebi

M3K0

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar sevgili Technopat okur yazarları. Bu ricam hepinizden olacak ama tabi ki okuyan ve ilgi gösteren arkadaşlarla sınırlı kalacağımı biliyorum. Denemekte fayda var !

Öncelikle isteğim açmış olduğum kanalıma video fikirleri arıyorum.

Kanalımın konsepti Ne ? Neden ? Nasıl ? gibi sorulara cevap vermek olduğu için konu alanım çok geniş. Kanalımın linki : 3N ?

Birazda kendimden bahsedeyim size belki kanal konseptine uygun ama benim fark etmediğim fikirleri açığa çıkartabilirsiniz.

Ben 23 yaşındayım Kıbrıs'ta bir üniversitenin Deniz Ulaştırma Ve Lojistik bölümü Güverte (Kaptanlık) bölümü 2.sınıf öğrencisiyim. İzmir Çeşme Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Gemi Makineleri bölümü mezunuyum. Hobilerim ; Denizcilik ile ilgili aktiviteler(denizci bağları yapmak vs.), bozuk aletlerin tamiri, bilgisayarda yeni şeyler öğrenmek, bilgisayar oyunları oynamak. Gibi hobilerim bu kanala video fikirleri yaratır diye düşünüyorum.

Desteklerinizi bekliyorum her konuda fikir verebilirsiniz. Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı