YouTube Video Tasarımı Yenilendi!

Google, YouTube'un video izleme ekranında artık geniş ekran kullanan kullanıcıları anlamışa benziyor. Özellikle video izleme penceresinin büyümesi ve yan önerilerin boyutlarının küçülmesi göze batıyor. Ayrıca daha bir çok logo biraz daha küçültülmüş ve video alt bilgileri ile yan önerilerin yazı fontları biraz daha küçük tutulmuş. Tabi video alt bilgilerinde de ufak makyajlama işlemleri yapılmış. Ayrıca video sonunda ki çıkan 12 tane öneri şarkının önceden tam olarak video oynatıcıyı kapladığını hatırlıyorsunuzdur. Artık kenarlarda siyah boşluklar var ve bu da video çerçevesinin büyüdüğünün bir kanıtı. Ve tabi ki de yorum bölümü de baya genişletilmiş. Tam ekran bir YouTube keyfi bizleri bekliyor. :)

YouTube'un yeni video tasarımıyla ilgili birkaç ekran görüntüsü:

youtube_1.jpg

youtube_2.jpg



Yasal Uyarı: Bu haberi kullanacak olan diğer haber/teknoloji siteleri lütfen bu konunun linkini belirtiniz. Ayrıca görselleri de kendinizden değil bu konuda verdiklerimi kullanınız. Eğer bunları yaparsanız bu haberi kullanma hakkını kısmi olarak verdiğimi beyan ederim. Aksi halde bilgi hırsızlığından yasal işlem başlatılacaktır.

Not: Bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim. Özellikle de kızlar dinlesin. Onlar için bir kaç mesaj var şarkı da.
 
Bende zoomu %90 yapınca bu şekilde oluyor, %100 yapınca normale dönüyor, kenar boşlukları falan kayboluyor. Zoomla alakalı bir durum değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Goze batmak dogru bir kullanim degil. Goze carpmak olmasi gerekiyor. Turkce kullanimina dikkat ettiginiz icin uyarmak istedim. (Telefondan yazdigim icin Turkce karakterleri yazamiyorum. )
 
Bende fark etmiştim bu tasarımı. Daha modern ve şık olmuş. 1366X768 ve 1280X1024 olarak 2 ekranım var. İkisinde de hoş duruyor tasarım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı