YouTube videolarım izlenmiyor

Kanalının reklamını bize sordurarak yaptı arkadaş. Video atmadan izlenemezsiniz zaten. Kendinizi zeki mi sanıyosunuz?

Daha önce bir sürü video attım ve hiç izlenmiyor. Ne yapmam gerek izlenmesi için onu soruyorum neden kötüye çekiyorsun arkadaşım?

Hocam yanlış anlaşılmasın ama böyle videoları herkes atıyor ve görüntü kalitesi de o kadar tatmin edici değil bence değişik formatlara yönelin derim 👍

Ne videosu ve nasıl video çekmem gerek acaba? Bir fikir takviye yapabilir misin?

Kanalı 15 Aralık 2020'de kurmuşsunuz ne kadar video atıp silmiş olabilirsiniz? Ayrıca bu işler açar açmaz binlerce izlenme ve abone bekleyerek olmuyor. Başkalarından bir farkınız olması ve en önemlisi sabırlı olmanız gerekir.

Şu telifsiz muzikten bıktık midem kaldırmıyor artık izlenmemen yerinde olmuş bence her insan böyle videolar çekebilir neden şaşırdın anlamadım? Videoda emekde göremedim.

ETS tarzı oyunların izleneceğini sanmıyorum. CS:GO, PUBG videoları da kendini tekrarlıyor. Sistemin de kötü değil. Hikayeli oyunlar çekmelisin. Ben abone olurum. Mesela GTA, Hitman tarzı oyunları çok severim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı