Youtube videolarında yavaş dolma sorunu

hakanayk

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1.5 aydır böyle bir sorun yaşıyorum. Hem mobilde hem PC de. Youtube de video izlerken 360p de bile yavaş yüklendiğine şahit oldum. İnternetim 16 Mbps testlerde 14 alıyorum. 2 ay öncesine kadar 2k da hiç takılmadan video izlerken su anda 480 de bile 1.5x hızında video izlerken takılmalar yaşıyorum. AKK bittiğinde bile 480 de aynı hızda dolmaya devam ediyor. Twitch de yayın izlerken kaynakda açıyorum takılma olmuyor hiçbir şekilde ama Youtube de böyle bir sorun var bu sorun genelmi yoksa sadece bende mi var bilmiyorum. Modemim AirTies Air5444TT.
1.jpg

Böyle bir görselde paylaşıyım ben pek anlamıyorum ama anlayanlar varsa bir yardımı dokunabilir belki.
 
Aynı sorun bendede vardı. İki çözüm yolu var birincisi vpn(psiphon,zenmate vb.), ikincisi tarayıcının url bölümüne youtube.com.tr değilde YouTube böyle yazarak girince sorun ortadan kalkıyor. Sorunun nedeni youtube'nin ülkemize uygulamış olduğu bandwith sınırlaması, iyi forumlar
 
Vpn kullanmadan adres satırına youtube.com. tr değilde başka ülkelerin kodunu(YouTube) yazınca videolar daha hızlı yükleniyor. Youtube'nin kısıtlaması olduğunu böyle deneyip anlayabilirsiniz, iyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bendede var hızım 48 mbps çözüm bulabilirsen banada dönüş yaparmısın ?

Vpn kullanmadan adres satırına youtube.com. tr değilde başka ülkelerin kodunu(YouTube) yazınca videolar daha hızlı yükleniyor. Youtube'nin kısıtlaması olduğunu böyle deneyip anlayabilirsiniz, iyi forumlar
Zaten sonunda tr gibi bir ibare yok nasıl deneyeceğiz ?
 
Aynı sorun bendede var hızım 48 mbps çözüm bulabilirsen banada dönüş yaparmısın ?


Zaten sonunda tr gibi bir ibare yok nasıl deneyeceğiz ?

https:// www. youtube .com /?gl=BG&hl=bg Buradan girebilirsiniz.

Türkiyede .com.tr, Diğer ülkelerde ise youtube. de,youtube. bg,youtube. fr gibi giriş yapılabilir. Bahsettiğin ibareler alan adı uzantısına göre değişiklik gösterdiği için youtube .com.bg gibi bir siteye yönlendirme olmayacaktır, iyi forumlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı