YouTube yorumuna dava açmak

Kardeşim bir bebek videosuna "çok tatlısın yerim seni." yazmış, elemanın biri de "sen ancak benim haşmetlimi yersin." yazmış. Savcılığa gitsem bir şey çıkar mı? Yoksa boşa mı uğraşmış olurum?
Hayır, haşmetli herhangi bir şey olabilir diye geçer konu ama arkadaşı davet edildiğinde haşmetlisini kesip pişirip yeme konusunda ikna edilebilecek biri olduğunu hiç sanmıyorum. Bunlar hep ergenlerin başını sokacak bir yer bulamamasından kaynaklı olabilir.

Cevaben, "Kes getir, malzeme senden pişirmesi benden" diye eklerdim şahsen 20 yıl önce, gerçi utube yoktu.

Kardeşim bir bebek videosuna "çok tatlısın yerim seni." yazmış, elemanın biri de "sen ancak benim haşmetlimi yersin." yazmış. Savcılığa gitsem bir şey çıkar mı? Yoksa boşa mı uğraşmış olurum?
Şurada bir yazı buldum

"Ayrıca hakaret suçu işlenirken mağdurun tam adının zikredilmemiş olması veya ima yoluyla işlenmesi durumunda da bu suç oluşur.

Yani bir kişiye üstü kapalı olarak ima yolu ile hakaret edildiği zaman veya hakaretin muhatabı açıkça değil de üstü kapalı olarak belirtildiği takdirde de bu suç TCK m. 126 gereğince işlenmiş sayılır. Eğer mağdurun kim olduğu konusunda veya hakaret niteliğinde cümlelerin farklı kelimelerle sarf edilmiş olduğuna dair üzerinde duraksanmayacak bir durum söz konusu ise fail hakaret suçu işlemiş sayılır."

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı