YouTube'a başlamak için video fikri önerisi

Sinansinan

Decapat
Daha fazla  
YouTube'a başlayıp videolar çekmek istiyorum. Çok iyi bir bilgisayarım yok ama yine de başarabileceğini düşünüyorum ama ne üzerine videolar çekmem gerekiyor fikir verebilir misiniz? İlginç herkesin yapmadığı şeyler yapmak ilgi çeksin istiyorum ne yapabilirim acaba?

Oyunlardan aldığınız kesitlerle komik montaj gibi şeyler yapabilirsiniz veya uzun videolar çekecekseniz oyunlarda hiç denenmeyen veya denenmiş challengelar yapabilirsiniz.

Hocam ben sahsen genelde elektronik olarak pek yapılmayan şeyleri yapan kanallari izliyorum. Video olarak herkesin ortak izlediği bazı videolar var. Vlog, gezi, gibi. Bilgisayardan yapacaksanız ya oyun videosu çekeceksiniz ya da bilgisayarda insanlarin yapamadığı şeyleri yaparak izlenme kazanabilirsiniz. Ornek olarak 1.5 ay once attigim bir muzik videosu 1 milyon izlendi. Attiktan 2 hafta sonra günde 80 90k izlenmeleri gördü. Ilham olmasi icin uzun uzun yazdim umarim aklinizda biraz fikir olusur. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana.

Minecraft speedrun yaparsan izlenir. Veya GTA 5 çekebilirsin bayağı izleniyorlar.

Evet Minecraft videoları bir zamanlar shortsta karşıma o kadar çok çıkıyordu ki keşfetim Full Minecraft videosu doluydu. İsterseniz asıl videolarınızı atıp kanalı tanıtmak amacıyla shortsa da videolar atıp daha fazla kişiyle etkileşim de alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı