YouTube'a Çin'den İddialı Rakip: Bilibili

Türkiye'nin en iyi bilibilicisi, takip edilesi bilibili kanalları, bilibili üstünden para kazanmak, bilibili.. Yok. Olmuyor hiçbir şekilde.

Ya şu yazdığının konuyla ne alakası var? Çin firma kurmuş deniyor. Kalkıyorsunuz saçma bir şekilde Çin ve Amerikan şirketler arasında rekabette haksızlık var diyorsun. Ben diyorum ki kötü bir şey olsa insanlar tercih etmez, bunlar zorunlu ihtiyaçta değil. Bugün kullandığım çoğu uygulama yasaklansa dönüp yüzüne bakmam. Adam kullanmak istiyor ve kullanıyor. Nerede haksız rekabet? Silah mı dayıyorlar bu uygulamayı kullanacaksın diye? Sen içi boş ve yanlış şeyler yazıyorsun bende düzeltiyorum. Rahatsız olup olmaman da umurumda değil.

Bili bili mi? Bim dava açsa köşeyi döner

Yoruma bak yoruma gel de çıldırma.
Ya şu yazdığının konuyla ne alakası var?
Ne alakasını sana söyleyeyim; "haksız rekabet değil imkan" gibi boş oğlu boş bir yorumunu yanıtladım. İmkanlarının bol olması zaten haksız rekabet oluşturuyorken hangi akılla yazdın bu yorumu ona gülüyorum.

Kalkıyorsunuz saçma bir şekilde Çin ve Amerikan şirketler arasında rekabette haksızlık var diyorsun.
Boş 2. Yılların şirketi Google'ı yeni çıkmış bir video platformu ne derece sarsmış olabilir de haksız rekabet olduğunu iddia ettiğimi söylüyorsun? Dediğim üzere;
nüfus yüzünden haksız rekabet olabiliyor.
Sektörde YouTube'dan başka platformların da olduğunu unutmamışsındır herhalde.

Sen içi boş ve yanlış şeyler yazıyorsun bende düzeltiyorum.
Bu boş değil bilgisizlik. Devletlerdeki rekabet kurumlarının neden kurulduğunu araştırırsan "rekabet değil imkan" yorumunun ne kadar yanlış olduğunu görürsün.

Eğlence için yaptığım yorumun altına nasıl germeyi başardın bilmiyorum ama bunu cevapladığında bildirimden açıp bile bakmayacağım. Çünkü;
Rahatsız olup olmaman da umurumda değil.

Oh. Bir tek ben ismine takılmamışım. O nedir yahu ? Tavuk çağırır gibi "gel bili bili".

Yani hiçbir anlam ifade etmeyen uzun bir yazı dizisi oluşturmuşsun. Anlamsız tamamen, bunu hakaret olarak algılama. Fikrin var belli orası anlaşıldı zaten. Senelerce Türkçe dersi görüp "Ben buna neden katılıyorum ya Türkçe konuşuyoruz zaten. ahaha." diyen zihniyetin geldiği nokta bu işte. Yazmışsın yazmışsın, sağdan okusan bir anlam ifade etmiyor, soldan okusan yine bir şeye benzemiyor. Derdini anlatabiliyor olsan üzerine konuşacağım fakat dediğim gibi ne demek istediğin bile anlaşılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…