YouTube'a girince evdeki internet kopuyor

Sen de benim gibi hızını yükselttiysen eğer düşürmen gerek. Ben çok araştırdım ve sorunumu çözdüm. 35 MBPS olan hızımı 100'e çıkardığım için bu sorun başıma gelmişti. Düşürünce geçti.
TEŞEKKÜRLER HIZI NASIL DÜŞÜREBİLRİZ ? CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM. AYRICA SEVİNDİM ÇÖZMENİZE :)

Çözüm muhtemelen yeni modem.
Göreceli olarak evet. Yeni modem alınırsa 100 MBPS i destekleyen bu şekilde hız artınca da sorun olmaz. Ama yeni modeme bütçem yok diyenler için çözüm yükseltilen hızı düşürmektir.
TEŞEKKÜRLER HIZI NASIL DÜŞÜREBİLRİZ ? CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM. AYRICA SEVİNDİM ÇÖZMENİZE :)
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsanız onları arayıp hızınızı düşürmelerini isteyeceksiniz hocam siz yapamazsınız onlar yapar bu işlemi. Ama sizin sorun benimki ile aynı olmayabilir, siz de hızınızı yükselttiniz mi ?

Göreceli olarak evet. Yeni modem alınırsa 100 MBPS i destekleyen bu şekilde hız artınca da sorun olmaz. Ama yeni modeme bütçem yok diyenler için çözüm yükseltilen hızı düşürmektir.

Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsanız onları arayıp hızınızı düşürmelerini isteyeceksiniz hocam siz yapamazsınız onlar yapar bu işlemi. Ama sizin sorun benimki ile aynı olmayabilir, siz de hızınızı yükselttiniz mi ?
Hocam hız düşürme yapılıyor mu ki ? Malum bizim İSS'ler yüksek pakete daima geçirir ancak düşük pakete asla geçirmez.

Hocam hız düşürme yapılıyor mu ki ? Malum bizim İSS'ler yüksek pakete daima geçirir ancak düşük pakete asla geçirmez.
Eğer "nazikçe" istenirse yapıyorlar :) ben bu sorunu yaklaşık 2 hafta yaşadım ve teknik ekip çözüm bulamadı. Sonra araştırmalarım sonucu kendim çözdüm ve modeme gelen hat değerlerini gözlerine sokarcasına onlarla paylaştım. Gelen zayıflama ve gürültü değerlerini yorumlayacak kapasitede olmayan bir teknik ekibe sahip olduklarını da ilettim :) Bu yüzden bu nazik konuşmamı kayda değer bulup tekrar 35 e çektiler hızımı. Zira hata yaptıklarının onlar da farkındaydı.

Aga bende de bu sorun var. Hem de telefonuçu değiştirdikten sonra oldu. İlk 1 hafta anlamadım ne oluyor diye. Bugün net anladım direkt YouTube'a girer girmez Wi-Fi'nin WLAN kapanıp açılıyor. Eskiden Samsung'du şimdi iPhone ben anlam kuramıyorum bir türlü.

Bir tek benim mi başıma geliyor acaba diye düşünürken kendimi burada buldum. TV'nin YouTube uygulamasında özellikle 4K video açınca internet bağlantısı kesiliyor ve bir süre kesik kalıyor. Başka hiçbir sitede hiçbir şekilde internette kopma yaşanmazken YouTube ne yapıyor ki internet bağlantısı kesiliyor kesinlikle merak konusu...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı