ÖmerFaruk_56
Hectopat
Çözüm muhtemelen yeni modem.
TEŞEKKÜRLER HIZI NASIL DÜŞÜREBİLRİZ ? CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM. AYRICA SEVİNDİM ÇÖZMENİZESen de benim gibi hızını yükselttiysen eğer düşürmen gerek. Ben çok araştırdım ve sorunumu çözdüm. 35 MBPS olan hızımı 100'e çıkardığım için bu sorun başıma gelmişti. Düşürünce geçti.
Göreceli olarak evet. Yeni modem alınırsa 100 MBPS i destekleyen bu şekilde hız artınca da sorun olmaz. Ama yeni modeme bütçem yok diyenler için çözüm yükseltilen hızı düşürmektir.Çözüm muhtemelen yeni modem.
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsanız onları arayıp hızınızı düşürmelerini isteyeceksiniz hocam siz yapamazsınız onlar yapar bu işlemi. Ama sizin sorun benimki ile aynı olmayabilir, siz de hızınızı yükselttiniz mi ?TEŞEKKÜRLER HIZI NASIL DÜŞÜREBİLRİZ ? CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM. AYRICA SEVİNDİM ÇÖZMENİZE![]()
Hocam hız düşürme yapılıyor mu ki ? Malum bizim İSS'ler yüksek pakete daima geçirir ancak düşük pakete asla geçirmez.Göreceli olarak evet. Yeni modem alınırsa 100 MBPS i destekleyen bu şekilde hız artınca da sorun olmaz. Ama yeni modeme bütçem yok diyenler için çözüm yükseltilen hızı düşürmektir.
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsanız onları arayıp hızınızı düşürmelerini isteyeceksiniz hocam siz yapamazsınız onlar yapar bu işlemi. Ama sizin sorun benimki ile aynı olmayabilir, siz de hızınızı yükselttiniz mi ?
Eğer "nazikçe" istenirse yapıyorlarHocam hız düşürme yapılıyor mu ki ? Malum bizim İSS'ler yüksek pakete daima geçirir ancak düşük pakete asla geçirmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.