YouTube'a video yüklerken kalite düşüyor

Gerald_Emo

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
YouTube'a yükledikten sonra codec acv1 ile yüklüyor videomu VP9 ile nasıl yükleyebilirim CapCut kullanıyorum diğer programlar kafamı çok karıştırıyor. Monitörümün çözünürlüğü 1080p videoyu OBS'den 1440p olarak kayıt edersem sorun çözülür mü?

Sadece ayarlardan kaliteli çözünürlükte açık değil de onu açıp örnek 4K ise 4K olarak yükleyebilirsin; ama yine de ''kendi formatına çevirecektir'' kalitede kısmi düşüş olabilir.

-->
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demek istediğim buydu.

*3 yıl önce yayınlanan başka bir videoda YouTube uygulamasında yüklerken kalite formatını değiştiriyor yazıyordu tarayıcıdan yükleyince aynı kalitede yüklüyor diyordu.

-->
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demek istediğim buydu.

*3 yıl önce yayınlanan başka bir videoda YouTube uygulamasında yüklerken kalite formatını değiştiriyor yazıyordu tarayıcıdan yükleyince aynı kalitede yüklüyor diyordu.

Ben bilgisayardan oyun videoları çekip yüklüyorum her gün oyun videosu atıyorum CapCut'dan kanalımın ismini bir tarafa yazıyorum videonun köşesinde duruyor bilgisayardan yapılıyor mu bu ayar. 600'e yakın videomun bazılarında VP9 var bazılarında yok OBS de 100 bin bitrate geçen videolarımda oluyor öyle olunca da 2 saatlik oyun videosu 50 GB ı geçiyor doğal olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı