YouTube video kalitesini düşüyor

Evet hocam.

Bakayım hocam teşekkürler öneriniz için.

Hocam tam olarak Vegas Pro öneriniz nedir Steam'den baktım da o sürüm farklı galiba hem fiyatı yüksek.

Hocam Vegas Pro kaç önerirsiniz.
Movie Studio Platinum 17 Steam Edition ucuzdu, ama son dönemde zam geldiyse bilemem. Bir de zaten Steam dışı versiyonu çok pahalı programın. O yüzden Steam'de de olması büyük avantaj.

Movie Studio Platinum 17 Steam Edition ucuzdu, ama son dönemde zam geldiyse bilemem. Bir de zaten Steam dışı versiyonu çok pahalı programın. O yüzden Steam'de de olması büyük avantaj.

Program iyi gibi gözüküyor ama benim sistem patates olduğundan 8 GB RAM yok, belki ileride Dual 4+4 alırım zaten sistem Max 8 GB destekliyor teşekkürler hocam.

Program iyi gibi gözüküyor ama benim sistem patates olduğundan 8 GB RAM yok, belki ileride Dual 4+4 alırım zaten sistem Max 8 GB destekliyor teşekkürler hocam.

Ona fazla takılma. Ben 3GB RAM'li, 256MB onboard ekran kartlı bilgisayarda yıllarca kullandım. Optimizasyonu çok iyi.

Bu arada bedava. Video edit programı için.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230822_211108_com.valvesoftware.android.steam.community_edit_73052537761247.jpg
    Screenshot_20230822_211108_com.valvesoftware.android.steam.community_edit_73052537761247.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 32
Ona fazla takılma. Ben 3GB RAM'li, 256MB onboard ekran kartlı bilgisayarda yıllarca kullandım. Optimizasyonu çok iyi.

Bu arada bedava. Video edit programı için.

Sağ olun hocam önerileriniz için. Movavi ile devam edeceğim gibi görünüyor.

Konuyu takip etmeyi bıraktım bilginiz olsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı