YouTube'da 22 dakikalık bir video tutar mı?

kruvasan

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba,
Başlıkta da gördüğünüz üzere YouTube üzerinden videolar çekiyorum. Yaklaşık 2000 abonem var. Videolarımın tarzı meme(miim) ve komik videolar derlemeleri. Forumda söylenmesi yasak mı bilmiyorum fakat adı bu olduğundan söylemek zorundayım, "shitpost" denen video türü. Şu ana kadar 16 civarı video attım ve en yüksek izlenmesi 100.000, ortalama izlenmesi 35.000 civarı videolarımın. Üşendiğimden 7 aydır video atmıyordum ve bu sebeple YouTube partnership'im de bitmişti. Eğer şu anda 22 dakikalık bir videoyu atarsam videonun tutma ihtimali var mı? Yoksa videoyu ikiye bölüp 2 gün arayla 11 dakikalık video mu atsam daha iyi olur? Teşekkürler.

Not; Diğer videolarımın ortalama süresi 11-12 Dakika, ayrıca istek gelirse kanal adını verebilirim? (Forumda reklam yasak ise vermem)

Güncelleme: Arkadaşlar 3 gündür 583 civarı izlendi video . İkiye bölmeme rağmen videoyu. Aktiflikten dolayı yüksek ihtimal. Siz siz olun üşengeçlik yapmayın. Ortalama bir videom 30 bin civarı izleniyordu oysaki...

Ayıptır sorması hocam 30k izlenmeye kaç TL kazandırdı yaklaşık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…