YouTube'da arama ile alakasız YouTube videoları çıkıyor

O tarz videolar izlemiyorum aramalara geldiğinde geçiyorum, önerilenlerede gelmiyor 2-3 ay olucak hiç tıklamadım neredeyse hala çıkıyor Python araştırıyorum onlar, proje için sokak tabelaları video diye arattım yine onlar çıktı. Alakasız şeylerle çıkıyorlar ve size özel önerilenler aramasında değil direk YouTube bana "kanka sen Python arıyonda bence 19 Kasım ise bu videoyu izle videosuda Python'la alakalı" diyor bildiğin.
Büyük ihtimal o videolar daha fazla para kazandırıyor Youtube'a o yüzden zorluyor "İzle!" diye. Bende sevmiyorum şu Youtube'un 2017'den sonraki politikalarını.
 
O saçma sapan ”Brawl Stars TikTok” videolarını insanlar izledikçe daha çok karşınıza çıkacak, kaçarınız yok. Hele o Minecraft videoları! Hiç komik değiller.
 
Benim de aramalarımda çıkmaya başladı. Youtube'a para falan mı veriyorlar anlamadım ya yeter tamam anladık çok izleniyorsunuz ama alakasız yerlerde çıkıyor. Aramalarda ilgilenmiyorum seçeneği de yok. Çocukların bu tarz videoları defalarca izlemesinden gına geldi. Yabancılarda vardı bu videolar. Türkler de bu videoları kopyaladı. Sıkıldım artık.
 

Geri
Yukarı