YouTube'da arama yaparken space tuşu çalışmıyor

Archard

Hectopat
Daha fazla  
YouTube da arama çubuğuna aradığım şeyi yazmaya çalışırken space tuşunu kullanmam gerekiyor ancak space tuşu çalışmıyor. Space tuşu ile iki kelimeyi birbirinden ayıramıyorum yani kelimeleri bitişik yazmak zorunda kalıyorum. Bilgisayarımda herhangi bir sorun yok çünkü space tuşu sorunsuz her yerde çalışıyor ancak YouTube da ne yorumlarda ne de arama çubuğunda space tuşunu kullanabiliyorum. macOS kullanıcısıyım. Böyle bir sorun yaşayan var mı ? Bu sorunun çözümü nedir ?

YouTube da arama çubuğuna aradığım şeyi yazmaya çalışırken space tuşunu kullanmam gerekiyor ancak space tuşu çalışmıyor. Space tuşu ile iki kelimeyi birbirinden ayıramıyorum yani kelimeleri bitişik yazmak zorunda kalıyorum. Bilgisayarımda herhangi bir sorun yok çünkü space tuşu sorunsuz her yerde çalışıyor ancak YouTube da ne yorumlarda ne de arama çubuğunda space tuşunu kullanabiliyorum. macOS kullanıcısıyım. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Bu sorunun çözümü nedir?

Ben Windows 8.1 işletim sisteminde Firefox'ta aynı sorunu yaşıyorum.

Şu an sorunum düzeldi. Safari de bu sorunu yaşıyordum bir de Google Chrome u deneyeyim dedim ve Google Chrome da herhangi bir sorun yoktu ancak şu an Safaride de herhangi bir sorun kalmamış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı