Atılmaz.HWID ban nasıl atılır?
Yok öyle bir şey, atamazsın. Bir şeyden rahatsız oluyorsan kendine ban at. Bu sayede o şeyi dikkate almamayı öğrenirsin.
Atılmaz.
Hocam bu kadar kasmanıza gerek yok, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Yorumdaki arkadaşlar biraz sert çıkışmış nedenini pek anlayamadım.Başka konuda görmüstüm.
Başka konuda görmüştüm.
Dalga geçsende geçmesende başka konu görmüştüm.
Teşekkür ederim.
Zaten ben ortaokuldayım fakat teknolojik açıdan gerçekten zekiyim (kendimi üstün göstermeye çalışmıyorum.
Dalga geçmek mi? Sebepsiz yere birisiyle neden dalga geçeyim ya da onu küçük düşüreyim? Böyle bir şeyin olmadığını ve rahatsız oluyorsan kendini bu şeyden uzak tutmanı-banlamanı söyledim.Dalga geçsende geçmesende başka konu görmüştüm.
Dalga geçmek mi? Sebepsiz yere birisiyle neden dalga geçeyim ya da onu küçük düşüreyim? Böyle bir şeyin olmadığını ve rahatsız oluyorsan kendini bu şeyden uzak tutmanı-banlamanı söyledim.
Başka konuda gördüysen böyle bir özellik paşa paşa buraya koyacaksın, biz de "tamam sen haklısın" diyeceğiz.
Hocam bu kadar kasmanıza gerek yok, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Yorumdaki arkadaşlar biraz sert çıkışmış nedenini pek anlayamadım.
Dalga geçmek mi? Sebepsiz yere birisiyle neden dalga geçeyim ya da onu küçük düşüreyim? Böyle bir şeyin olmadığını ve rahatsız oluyorsan kendini bu şeyden uzak tutmanı-banlamanı söyledim.
Başka konuda gördüysen böyle bir özellik paşa paşa buraya koyacaksın, biz de "tamam sen haklısın" diyeceğiz.
@342524
Trollüne yqpmadım başka konu görmüştüm.
Özür dilerim biraz dalga geçer gibi göz gözüküyordu tamam.
Herhalde biraz saçma olduğu için ve şimdi bakınca gerçektn saçma.
Biraz sert gibiydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.