YouTube'da Bir Kullancıya HWID Ban Nasıl Atılır?

Başka konuda görmüstüm.

Başka konuda görmüştüm.

Yok öyle bir şey, atamazsın. Bir şeyden rahatsız oluyorsan kendine ban at. Bu sayede o şeyi dikkate almamayı öğrenirsin.

Dalga geçsende geçmesende başka konu görmüştüm.

Teşekkür ederim.

Zaten ben ortaokuldayım fakat teknolojik açıdan gerçekten zekiyim (kendimi üstün göstermeye çalışmıyorum.

Başka konuda görmüstüm.

Başka konuda görmüştüm.

Teşekkür ederim.

Zaten ben ortaokuldayım fakat teknolojik açıdan gerçekten zekiyim (kendimi üstün göstermeye çalışmıyorum.
Hocam bu kadar kasmanıza gerek yok, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Yorumdaki arkadaşlar biraz sert çıkışmış nedenini pek anlayamadım.

Dalga geçmek mi? Sebepsiz yere birisiyle neden dalga geçeyim ya da onu küçük düşüreyim? Böyle bir şeyin olmadığını ve rahatsız oluyorsan kendini bu şeyden uzak tutmanı-banlamanı söyledim.

Başka konuda gördüysen böyle bir özellik paşa paşa buraya koyacaksın, biz de "tamam sen haklısın" diyeceğiz.

@342524

Trollüne yqpmadım başka konu görmüştüm.

Dalga geçmek mi? Sebepsiz yere birisiyle neden dalga geçeyim ya da onu küçük düşüreyim? Böyle bir şeyin olmadığını ve rahatsız oluyorsan kendini bu şeyden uzak tutmanı-banlamanı söyledim.

Başka konuda gördüysen böyle bir özellik paşa paşa buraya koyacaksın, biz de "tamam sen haklısın" diyeceğiz.

Özür dilerim biraz dalga geçer gibi göz gözüküyordu tamam.

Hocam bu kadar kasmanıza gerek yok, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Yorumdaki arkadaşlar biraz sert çıkışmış nedenini pek anlayamadım.

Herhalde biraz saçma olduğu için ve şimdi bakınca gerçektn saçma.

Biraz sert gibiydi.

@342524

Trollüne yqpmadım başka konu görmüştüm.

Özür dilerim biraz dalga geçer gibi göz gözüküyordu tamam.

Herhalde biraz saçma olduğu için ve şimdi bakınca gerçektn saçma.

Biraz sert gibiydi.

Söylediğin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı