YouTube'da bir kullanıcıya IP ban atma

Periklesis

Kilopat
Katılım
17 Nisan 2016
Mesajlar
464
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. YouTube kanalıma son günlerde 12 yaşında bir velet musallat olmuş durumda. Sürekli farklı hesaplar açarak yorumlarda saçma sapan şeyler yazıyor. 7 tane hesabını engelledim fakat fayda etmiyor çünkü sürekli yeni hesaplarla geri geliyor. Sorum şu: Bu velede IP ban atma gibi bir seçeneğim var mı YouTube üzerinden? Kanalıma aynı IP adresiyle erişemesin istiyorum bir daha.
 
Youtube'da IP Ban atmak mümkün değil diye biliyorum. Yorum filtresi özelliği işinize yarayabilir. Youtube Studio'ya girin. Sol alt bölümden ayarlar'ı açın. Açılan pencereden Topluluk sekmesine girin. En altta bulunan engellenen kelimelere yazdığı yorumlarda sıklıkla bulunan kelimeleri yazın. Yazdığı yorumlar otomatik olarak incelemeye düşecektir.
 
HWID banı bir deneyeceğim. Olmadı artık hesap açma tarihinden anlayıp banlarım direkt. Bir de gizli gizli sinsi sinsi sanki cidden bir şey soruyormuş gibi falan yapıyor. Fakat beyninin yetmediği şey, hesap açma tarihi yorum yaptığı gün ile aynı tarih oluyor. Oradan anlayıp banlarım artık. İlgi isteyen bir velet. Cevap vermeyince, istediği ilgiyi alamayınca gider birkaç güne diye tahmin ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı