M.Hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #1 Shazam,YouTube'da vidoların arkasında çalan müzikleri bulmanız için yeni bir site yapmış. Forumda böyle sorular oluyor, işinize yarayabilir. Shazam for YouTube - Audentifi
Shazam,YouTube'da vidoların arkasında çalan müzikleri bulmanız için yeni bir site yapmış. Forumda böyle sorular oluyor, işinize yarayabilir. Shazam for YouTube - Audentifi
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 5 Ağustos 2014 #3 Shazam yapmamıştır diye düşünüyorum. Neyse müziği bulsun yeter .
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 5 Ağustos 2014 #4 En basitinden David Guetta direk resmi paylaşım olan şarkının linkini yapıştırdım. Sonuç olarak bulamadı site yetersiz.
En basitinden David Guetta direk resmi paylaşım olan şarkının linkini yapıştırdım. Sonuç olarak bulamadı site yetersiz.
M.Hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #5 Evet ben de birkaç normal şarkı kopyalayarak denedim olmadı fakat klip değil de arkasında müzik çalan videoların bazılarında işe yarıyor. Yine de dediğiniz gibi çok iyi bir uygulama değil.
Evet ben de birkaç normal şarkı kopyalayarak denedim olmadı fakat klip değil de arkasında müzik çalan videoların bazılarında işe yarıyor. Yine de dediğiniz gibi çok iyi bir uygulama değil.