Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 11 Haziran 2021 #1 Gördüğünüz gibi kısıtlı mod açık ve kapanmıyor. VPN ile kapatılabiliyor ama sürekli VPN açık gezemem. IP ile ilgili sorunlar varsa ne yapmam gerek?
Gördüğünüz gibi kısıtlı mod açık ve kapanmıyor. VPN ile kapatılabiliyor ama sürekli VPN açık gezemem. IP ile ilgili sorunlar varsa ne yapmam gerek?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #2 Modemi kapatıp açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 11 Haziran 2021 #3 Vittorio03 dedi: Eki Görüntüle 1064525 Gördüğünüz gibi kısıtlı mod açık ve kapanmıyor. VPN ile kapatılabiliyor ama sürekli VPN açık gezemem. IP ile ilgili sorunlar varsa ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Dostum actıgın hesapdaki yaş 18 altıysa kapayamazsın. Yeni bir Gmail ve YouTube hesabı açmayı dene ama seneyi 1990 falan yap. Artı 0 Eksi
Vittorio03 dedi: Eki Görüntüle 1064525 Gördüğünüz gibi kısıtlı mod açık ve kapanmıyor. VPN ile kapatılabiliyor ama sürekli VPN açık gezemem. IP ile ilgili sorunlar varsa ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Dostum actıgın hesapdaki yaş 18 altıysa kapayamazsın. Yeni bir Gmail ve YouTube hesabı açmayı dene ama seneyi 1990 falan yap.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #4 Ynka dedi: Dostum actıgın hesapdaki yaş 18 altıysa kapayamazsın. Yeni bir Gmail ve YouTube hesabı açmayı dene ama seneyi 1990 falan yap. Genişletmek için tıkla... VPN ile kapatabiliyormuş arkadaş, bunun olacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Ynka dedi: Dostum actıgın hesapdaki yaş 18 altıysa kapayamazsın. Yeni bir Gmail ve YouTube hesabı açmayı dene ama seneyi 1990 falan yap. Genişletmek için tıkla... VPN ile kapatabiliyormuş arkadaş, bunun olacağını sanmıyorum.
KS KS Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 11 Haziran 2021 #5 Ynka dedi: Dostum actıgın hesapdaki yaş 18 altıysa kapayamazsın. Genişletmek için tıkla... Bu zamana kadar neden böyle değildi ? Az önce oldu bu. Ayrıca az önce 18 yaş üstüne aldım hala kapatılamıyor. Thomas Musk dedi: Modemi kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi ama olmadı. Arkadaşlar az önce bir şeyi farkettim evdeki tüm cihazlar ve tüm hesaplar için açılmış. Kapatılmıyor hiç bir şekilde. VPN Açınca geçiyor. DNS değiştirince internet kesiliyor. Ne yapmam gerek lütfen yardım edin. Son düzenleme: 11 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Ynka dedi: Dostum actıgın hesapdaki yaş 18 altıysa kapayamazsın. Genişletmek için tıkla... Bu zamana kadar neden böyle değildi ? Az önce oldu bu. Ayrıca az önce 18 yaş üstüne aldım hala kapatılamıyor. Thomas Musk dedi: Modemi kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi ama olmadı. Arkadaşlar az önce bir şeyi farkettim evdeki tüm cihazlar ve tüm hesaplar için açılmış. Kapatılmıyor hiç bir şekilde. VPN Açınca geçiyor. DNS değiştirince internet kesiliyor. Ne yapmam gerek lütfen yardım edin.