BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.724 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #1 YouTube'da kendi videolarımın beğenmeme (dislike) sayısına nereden bakabilirim? "YT Studio" deyip atmak yerine "YT studio>...>...>..." ya da "YT Studio'nun... Kısmında yazıyor" gibi anlatırsanız sevinirim.
YouTube'da kendi videolarımın beğenmeme (dislike) sayısına nereden bakabilirim? "YT Studio" deyip atmak yerine "YT studio>...>...>..." ya da "YT Studio'nun... Kısmında yazıyor" gibi anlatırsanız sevinirim.
Çözüm İbrahim Arıkan 7 Ağustos 2022 BGSGP dedi: (resim daha sonrasında geldi mesajı değiştiriyorum.) Hocam resimde sadece beğeni oranı var. Beğenmeme oranı gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Beğeni oranının üzerine mouse ile gelince dislike sayısını da gösteriyor.
BGSGP dedi: (resim daha sonrasında geldi mesajı değiştiriyorum.) Hocam resimde sadece beğeni oranı var. Beğenmeme oranı gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Beğeni oranının üzerine mouse ile gelince dislike sayısını da gösteriyor.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 7 Ağustos 2022 #2 YouTube Studio > İçerik Videoların sağ kısmında like & dislike oranı mevcut. Artı 0 Eksi
Neoreality Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 512 Çözümler 3 7 Ağustos 2022 #3 Return YouTube Dislike eklentisini kurarak hem kendi hem de başka videolardaki dislike sayısını görebilirsiniz. Artı 1 Eksi
Return YouTube Dislike eklentisini kurarak hem kendi hem de başka videolardaki dislike sayısını görebilirsiniz.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2022 #4 Bu eklentiyle bakabilirsin. Return YouTube Dislike - Chrome Web Store Returns ability to see dislikes chrome.google.com Artı 1 Eksi
Bu eklentiyle bakabilirsin. Return YouTube Dislike - Chrome Web Store Returns ability to see dislikes chrome.google.com
KS KS BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.724 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #5 İbrahim Arıkan dedi: YouTube Studio > içerik. Videoların sağ kısmında like & dislike oranı mevcut.Eki Görüntüle 1477971 Genişletmek için tıkla... (resim daha sonrasında geldi mesajı değiştiriyorum.) Hocam resimde sadece beğeni oranı var. Beğenmeme oranı gerekmiyor muydu? Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan dedi: YouTube Studio > içerik. Videoların sağ kısmında like & dislike oranı mevcut.Eki Görüntüle 1477971 Genişletmek için tıkla... (resim daha sonrasında geldi mesajı değiştiriyorum.) Hocam resimde sadece beğeni oranı var. Beğenmeme oranı gerekmiyor muydu?
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 7 Ağustos 2022 #6 BGSGP dedi: (resim daha sonrasında geldi mesajı değiştiriyorum.) Hocam resimde sadece beğeni oranı var. Beğenmeme oranı gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Beğeni oranının üzerine mouse ile gelince dislike sayısını da gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
BGSGP dedi: (resim daha sonrasında geldi mesajı değiştiriyorum.) Hocam resimde sadece beğeni oranı var. Beğenmeme oranı gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Beğeni oranının üzerine mouse ile gelince dislike sayısını da gösteriyor.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 1 Çözümler 94 7 Ağustos 2022 #7 BGSGP dedi: Hocam resimde sadece beğeni oranı var. Beğenmeme oranı gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Sadece beğenme oranı mevcut. İmleci üzerine getirerek tam sayıyı da görebiliyorsun. Artı 0 Eksi
BGSGP dedi: Hocam resimde sadece beğeni oranı var. Beğenmeme oranı gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Sadece beğenme oranı mevcut. İmleci üzerine getirerek tam sayıyı da görebiliyorsun.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 7 Ağustos 2022 #8 BGSGP dedi: (resim daha sonrasında geldi mesajı değiştiriyorum.) Hocam resimde sadece beğeni oranı var. Beğenmeme oranı gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Kalan kısım ise beğenmeme oranı. Artı 0 Eksi
BGSGP dedi: (resim daha sonrasında geldi mesajı değiştiriyorum.) Hocam resimde sadece beğeni oranı var. Beğenmeme oranı gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Kalan kısım ise beğenmeme oranı.
KS KS BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.724 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #9 İbrahim Arıkan dedi: Beğeni oranının üzerine mouse ile gelince dislike sayısını da gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim hocam. Teşekkürler Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan dedi: Beğeni oranının üzerine mouse ile gelince dislike sayısını da gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim hocam. Teşekkürler