Knk bu abone ve izlenmeye bağlı. Birşey diyemeyiz. Ama 1 2 ayın sonunda bin abone barajını geçersen kazanırsın.Merhaba YouTube'da günlük LoL yayın anları paylaşmak istiyorum para kazanamam açılır mı, bu işi yapanlar gelir elde ediyor mu? Merak ediyorum.
YouTube'da yanlış bilmiyorsam para kazanmanın açılması için en az 1000 abone lazım ki para kazansanız dahi bu bir iş olarak görüldüğü için devlet gelirin bir kısmını yine vergi olarak alıyor.
1000 abone ve 4000 saat lazım olduğunu biliyorum başkaların anlarını paylaşacağım için para kazananmam açılır mı diye sordum.Knk bu abone ve izlenmeye bağlı. Birşey diyemeyiz. Ama 1 2 ayın sonunda bin abone barajını geçersen kazanırsın.
Açılıyor olması lazım.1000 abone ve 4000 saat lazım olduğunu biliyorum başkaların anlarını paylaşacağım için para kazananmam açılır mı diye sordum.
Eğer izin almazsan telif yersin hatta tazminat davası bile açılabilir. Riske atma. Sistemin eğer minecraft kaldırıyorsa onu çek eğer iyiyse sistemin oyun dünyasına gir ve onlardan kesitler yayınla. İnan daha iyi olur.1000 abone ve 4000 saat lazım olduğunu biliyorum başkaların anlarını paylaşacağım için para kazananmam açılır mı diye sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.