YouTube'da nasıl gelişirim?

Bir ara nasıl hissetirir videoları vardı hâlâ var ben çektim böyle 5-6 video videolar en az 100 izleniyordu ve kanalımın abonesi 90'dan 110NA çıktı yani şu an trend yerine gir en fazla izlenen içerikleri yapmaya çalış.

Enes baturun videolarının altına "arkadaşlar videolar çekiyorum fakat abonem az lütfen yükseltir misiniz? X aboneyim XX abone yapın lütfen" gibi şeylerde yaza bilirsin.
Hiç Enes Batur izlemedim yakın zamanda ve izleseydim o yorumu görür görmez geçerdim, abone olmazdım ama onlar benimle aynı fikirdemi bilmem

Hala görüşüm "meme" videolarından yana. 1.5 ayda 2.100 görüntülenme geldi. daha ilk videoda.

Meme= İnternet mizahı.

Enes baturun videolarının altına "arkadaşlar videolar çekiyorum fakat abonem az lütfen yükseltir misiniz? X aboneyim XX abone yapın lütfen" gibi şeylerde yaza bilirsin.
AAA şimdi geldi aklıma, mesela redditten iyi memeleri koyabilirim

Bence sesli anlatım yapmalısın sesli anlatımlı videolar her zaman bence birtık öndedir YouTube'da PC'de olan bir sorunu araştırınca sesli olmayan videolardan çıkıyorum şahsen ayrıca masaüstünde gördüm papers please serisi yapabilsin.

Mantıklı, denerim

Kanalın analizlerini de iyi takip edin. Gelen kişilerin ülkelerine veya videonun ortasında çıkıyorlarsa ne zaman çıktıklarına dikkat ederek nerede hata yaptığınızı keşfedin. Bilgisayarla ilgili olan videoları global olarak hem İngilizce hem Türkçe olarak yazmanız çok daha faydalı olacaktır. (Başlıklarını.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…