YouTube'da nasıl gelişirim?

Arkadaşlar YouTube'da bir kanalım var, kaliteli içerikler de ürettiğimi düşünüyorum ama sorun şu ki, izlenmem çok az. Bir noktadan sonra fark ettim ki ne kadar iyi ve kaliteli video atarsam atayım insanlar videolarımı görmedikleri için izlemiyor ve izlemedikleri için de videolarım anasayfaya düşmüyor. Anlayacağınız bir paradoksun ortasında kaldım, çözüm nedir?

Bir ara nasıl hissetirir videoları vardı hâlâ var ben çektim böyle 5-6 video videolar en az 100 izleniyordu ve kanalımın abonesi 90'dan 110NA çıktı yani şu an trend yerine gir en fazla izlenen içerikleri yapmaya çalış.

Enes baturun videolarının altına "arkadaşlar videolar çekiyorum fakat abonem az lütfen yükseltir misiniz? X aboneyim XX abone yapın lütfen" gibi şeylerde yaza bilirsin.
Hiç Enes Batur izlemedim yakın zamanda ve izleseydim o yorumu görür görmez geçerdim, abone olmazdım ama onlar benimle aynı fikirdemi bilmem

Ben açıkçası sadece yarım saatlik bir edit yaptım. kanalımda 0 abone varken birden 13 oldu ve izlenmem 2.1B oldu 1 ay içerisinde. "Meem" çekmek en basit yolu bence.

Videonu kalitesi de ahım şahım değil. Buraya bırakayım isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hala görüşüm "meme" videolarından yana. 1.5 ayda 2.100 görüntülenme geldi. daha ilk videoda.

Meme= İnternet mizahı.

Bence sesli anlatım yapmalısın sesli anlatımlı videolar her zaman bence birtık öndedir YouTube'da PC'de olan bir sorunu araştırınca sesli olmayan videolardan çıkıyorum şahsen ayrıca masaüstünde gördüm papers please serisi yapabilsin.

Kanalın analizlerini de iyi takip edin. Gelen kişilerin ülkelerine veya videonun ortasında çıkıyorlarsa ne zaman çıktıklarına dikkat ederek nerede hata yaptığınızı keşfedin. Bilgisayarla ilgili olan videoları global olarak hem İngilizce hem Türkçe olarak yazmanız çok daha faydalı olacaktır. (Başlıklarını.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı