YouTube'da nasıl ilerlerim?

Video yükleme aralığınızı belirleyin. En kaliteli ve en hızlı şekilde video aralığınızı ayarlayın. Mesela ben hip-hop beatleri yüklüyorum yükleme günlerim Pazartesi, Çarşamba, Cuma. Stok yaptım düzenli olarak yüklüyorum. Bir de video konseptinize göre 10-15 dakika arası videolar yüklemeniz daha yararınıza olacaktır. YouTube rehberi hazırlamayı düşünüyorum. Çoğu insan sadece video yüklenerek para kazanabileceğini zannediyor YouTube platformunda.

İlk başta bilgi videosu çekmek daha mantıklı geliyor bana. Belgesel gibi değil. Mesela Google Chrome açılmıyor sorununun çözümünü çek. Bugün o sorunu yaşamayan yarın o sorunu yaşar ve video her zaman izlenir ama ne kadar kalıcı kitle oluşturabilirsin onu bilemiyorum. İzlenme için bunu yapmak mantıklı ama kitle çok tutamazsın diye düşünüyorum.

Arkadaşlar, YouTube'da ilerlemek ve para kazanmak istiyorum. Gerekli ekipmanlarım var.
Laptopun özellikleri: i3 8145U, ekran kartı UHD620 4 GB RAM 128 GB SSD.
Arkadaşlar hangi konuda video çekmeliyim?
Şimdiden teşekkürler.
Hocam ben video kesitlerini editleyerek Gangsta's Paradise videoları yapıyordum, 3-4 ay önce çok tutuldu ve 1 ayda 1.100 abone aldım.Şuan başka bir konsepte yöneleceğim için videoları sildim, bu size bir fikir olabilir. Başarılı olduğunuz videoları yapın, kendi içeriğinizi yaratın, özgün olun gerisi gelir zaten... YouTube'da başarılar dilerim. :)

1608815485653.png

İleri butonuna bir kere bassan ilerlersin.🤪
Özgün içerik yaparak belki.

Hocam ben video kesitlerini editleyerek gangsta's paradise videoları yapıyordum, 3-4 ay önce çok tutuldu ve 1 ayda 1.100 abone aldım. Şu an başka bir konsepte yöneleceğim için videoları sildim, bu size bir fikir olabilir. Başarılı olduğunuz videoları yapın, kendi içeriğinizi yaratın, özgün olun gerisi gelir zaten... YouTube'da başarılar dilerim. :)

Ama gangsta paradise popülerdi. Şu an o kadar popüler değil. Ana sayfamda daha çok Tolga çevik once said görüyorum.

Hocam öncelikle konseptiniz ile ilgili 2K çözünürlükte bir banner tasarlayın. Logonuzu ilgi çekici kılacak şekilde değiştirin. Kanalınızın hakkında kısmını güncelleyin. Oyun ve Eğlence çok geniş bir alan. Daha spesifik bir tercih yapın. Mesela "E-Spor oyunları oynayarak insanları eğlendiriyorum." , " Gündemde bulunan olaylara komik editler yapıyorum", " Bu kanalda ürün YERLEŞTİRME bulunuyor " gibi. Kanalınızın ismi de akılda kalıcı olmalı. Özgün bir isim bulmalısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı