YouTube'da nasıl ilerlerim?

Aslında bilgi olabilir.
Teknoloji konusunda ilerlesem ?
Telefon önerisi veya kutu açılışı falan ?

Aslında bilgi olabilir.
Teknoloji konusunda ilerlesem ?
Telefon önerisi veya kutu açılışı falan ?
Olabilir, fakat kimse kitlesi olmayan bir kanala sponsor olmayacağından, tavsiye edeceğiniz telefonu ya da kutu açılımını yapacağınız ürünü bulmak sizi zorlayacaktır. Bunun için bir bütçe ayrılmalı. Bu da garantisi olmayan bir iş için oldukça riskli. Ürünlerin hangi birini satın alacaksınız? Bu sorunu çözerseniz olabilir.

Haklısınız. Ne tür içerik çekmeliyim sizce?

Haklısınız. Ne tür içerik çekmeliyim sizce?
Bu soruyu bize sormak yerine kendinize sormalısınız. Zira Harry Potter içeriği üreten birisi olarak bu seriyi sevmesem videosunu yaparken oldukça sıkılırdım. Büyüyemeden de kısa sürede bırakırdım.
Ben neyi seviyorum?
Ben neyi iyi yapabilirim?
Gibi sorulara yanıt vererek kendinize uygun bir şey bulmalısınız.

How to be a youtuber, the guide:
1-Baslik:
Herzaman clickbait oklariyla şaşkın bir yüz ifadesiyle yalan içerik üretmeye hazır ol ve yanlış yonlendiren basliklar kullan.
2-Bol bol küfür malum izleyicilerin anlayacagi şakalar olmalı.
3-İçerik
Sevmesen bile sadece trend olan içerikleri üret.
4-Her gün video at, kalitesi önemli değil.
5-Kaliteli icerik uretcen diye saatlerini ve enerjini boşa harcama.
6-Birkac yıl icinde ferrariniz olmuş olacak.

Peki sizce oyun ile ilgili içerikler tutarmı ?

Hocam İngilizce konuşabiliyorsanız bilgi kanalı olarak çok hızlıca büyüyebilirsiniz. İngilizce bilmiyorum ve bilgi kanalı olmayacağım diyorsanız bile her videonuza inglizce alt yazı eklemeniz büyük katkı sağlıyacaktır. YouTube üzerinde ya kafa boşaltarak büyürsünüz ya da kafa doldurarak. Hangisi olacağınızı seçin baştan. Ben kafa dolduracağım diyorsanız bilgi videoları çekebilirsiniz. Türkiye'de artık bilgi videolarının birkaç tekeli var onlar dışında fazla izlenmiyorlar. Ama yabancılar bilgi videolarını bayağı izliyor. Eğer kafa boşaltacağım diyorsanız bir arkadaş grubu (ekip) ile sıra dışı içerikler çıkartarak çok hızlıca büyüyebilirsiniz. Ama prodüksiyon gerekli olacaktır. İçerik olarak özgün olması gerekiyor. Bunun dışında trend videolarına göre içerik yapmanız sizin için çok yararlı olacaktır. Clickbait yapmanızda önemli ama burada bir dozaj var o dozajı aşarsanız zararı olur.

Son düzenleme:
Hocam hikayeli oyun işine hiç girişmeyin tut.az adam akıllı izlenilen bi esstergamerstv bir de pintipanda var nerdeyse .
Türk yt sini pek bilmiyorum ama ben zaten öteki yazımda trend olan ne varsa onu yapmasını önermiştim. Ali a mesela adam sadece clickbait başlıklarla ve dandik içeriğiyle her gün izlenme kasıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…