YouTube'da reklamlar çoğaltıldı mı?

Hocam aile planı kullanmıyorum zaten şu 30 TL'lik olandan kullanıyorum bireysel.
Dediğim gibi yapın bence:
1693067534233.png

Bu arada Steam ödemelerinin de %10'unu, Netflix ödemelerinin 30 TL'sini ve Spotify ödemelerinin de 10 TL'sini iade ediyor size.

@II.Wilhelm YouTube yılların platformu, kolay kolay çıkacağını sanmam. Muhtemelen çıksa da bir YouTube etmeyecektir.

Geçen gün YouTube'u reklamsız izlemek isteyen ve korsan kullanan bir grup varlık tarafından linç edilmiştim forumda neymiş efendim bir şey bilmiyormuşum, size de gelmesinler dikkat edin :D Korsan kullanmayı normal bir şey zanneden insanlara da bir çözüm bulmak lazım.
Bende onlardanım. İphone'a apk indiremedğim için mecbur Premium kullanıyorum. Android olsaydı çoktan Youtube Vanced indirmiştim. Bedava olan bişeye para vermeye gerek yok yani.

İzlediğiniz içerikler çok karışıyor hocam ana sayfa çorba oluyor. YKS rehberi izleyeceğim için mecbur satın aldım sınav süreci bittiği gibi iptal ettireceğim.
Premium ile ne alakası var?

Arkadaşlar, bir bilgisi olan var mı? Sanki daha fazla reklam gösteriliyor gibime geliyor. Bir de sürekli reklam engelleyicisi uyarısı çıkıyor. Muhtemelen bunun da önünü kesmeye çalışıyorlar. İlerleyen zamanlarda reklam engelleyici programları tamamıyla engellerlerse şaşırmam.
Evet çoğaltıldığı kesin. Ama bence premium o kadar pahalı değil şu an. Bence 30 tl yi kafadan çıkarıp alın zaten fazla bişey etmez bu devirde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı