Dediğim gibi yapın bence:Hocam aile planı kullanmıyorum zaten şu 30 TL'lik olandan kullanıyorum bireysel.
Bu arada Steam ödemelerinin de %10'unu, Netflix ödemelerinin 30 TL'sini ve Spotify ödemelerinin de 10 TL'sini iade ediyor size.
Dediğim gibi yapın bence:Hocam aile planı kullanmıyorum zaten şu 30 TL'lik olandan kullanıyorum bireysel.
Papara kullanan bir arkadaşım var ona danışacağım hocam kart alırım büyük ihtimalle. Teşekkür ederim.Dediğim gibi yapın bence:
Eki Görüntüle 1918798
Bende onlardanım. İphone'a apk indiremedğim için mecbur Premium kullanıyorum. Android olsaydı çoktan Youtube Vanced indirmiştim. Bedava olan bişeye para vermeye gerek yok yani.Geçen gün YouTube'u reklamsız izlemek isteyen ve korsan kullanan bir grup varlık tarafından linç edilmiştim forumda neymiş efendim bir şey bilmiyormuşum, size de gelmesinler dikkat edinKorsan kullanmayı normal bir şey zanneden insanlara da bir çözüm bulmak lazım.
Premium ile ne alakası var?İzlediğiniz içerikler çok karışıyor hocam ana sayfa çorba oluyor. YKS rehberi izleyeceğim için mecbur satın aldım sınav süreci bittiği gibi iptal ettireceğim.
Evet çoğaltıldığı kesin. Ama bence premium o kadar pahalı değil şu an. Bence 30 tl yi kafadan çıkarıp alın zaten fazla bişey etmez bu devirde.Arkadaşlar, bir bilgisi olan var mı? Sanki daha fazla reklam gösteriliyor gibime geliyor. Bir de sürekli reklam engelleyicisi uyarısı çıkıyor. Muhtemelen bunun da önünü kesmeye çalışıyorlar. İlerleyen zamanlarda reklam engelleyici programları tamamıyla engellerlerse şaşırmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.