Çözüldü Youtube'da Resimler Gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Firat_coskun

Kilopat
Katılım
23 Mart 2018
Mesajlar
14
Çözümler
1
Yaklaşık bir haftadır Youtube böyle. Hiçbir resim gözükmüyor. DNS değiştirdim VPN kullandım yine aynı. Nasıl düzeltebilirim ben bunu?

Screenshot_2.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcının en güncel sürümünü yükleyin. Çerezleri silin, geçmişi tamamen temizleyin.

Ek: Diğer video sitelerinde de böyle oluyor mu? Ya da başka tarayıcı ile girince video görselleri açılıyor mu? Tam emin değilim etkisi oluyor mu ama flash player programının da en güncel sürümünü kurun derim.
 
Tarayıcının güvenlik ayarlarını orta yüksek ayarlayın. Ayrıca tanımlama verilerine de izin verin. İnternet seçeneklerinden güvenlik ve gizlilik ayarlarınızı kontrol edin. Ayrıca hangi anti-virüsü kullanıyorsunuz? Anti-virüsünüzün de internet ayarlarını kontrol edebilirsiniz.
 
Tarayıcının Senkronizasyon geçmişini temizleyin. Tarayıcı ismi belirtmediğinizden Chrome nasıl yapıldığını gösterdim. Konu açarken lütfen konu ile ilgili gerekli bilgileri verin. Diğer tarayıcılarda buna benzer bir işlem olmalısı gerekiyor.
Screenshot (1).png


Screenshot.png
Bu işlem bittikten sonra Tarayıcı ile bağlantılı hesaptan çıkış yapınız. Tarayıcının geçmişini tüm zamanlar seçili bir şekilde temizleyin.
Tarayıcıda kullandığın eklentileri kaldır. Reklam engelleyici olarak kendi kullandığım ve sorun yaşamadığım uBlock Origin öneririm.

Internet complete repair programı ile tüm seçenekler işaretli bir şekilde İnternet ayarlarını sıfırlayın.
Internet Complete Repair.zip

Bağlantıdan AdwCleaner ve Malwarebytesi indirip tarama işlemi gerçekleştirin.
Güvenlik

Son olarak Sistem bakım yönergelerini uygulayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi


Eğer halen sorun oluyorsa farklı bir Tarayıcı indirip deneyin. Çözüme kavuşursa geri bildirim yapmayı unutmayın.
 
m bittikten sonra Tarayıcı ile bağlantılı hesaptan çıkış yapınız. Tarayıcının geçmişini tüm zamanlar seçili bir şekilde temizleyin.
Opera kullanıyorum fakat bütün tarayıcılarda durum aynı. Tarayıcımda, bahsettiğiniz senkronizasyon ayarlarını bulamadım.
Screenshot_3.jpg
Diğer dediklerinizin hepsini yaptım ama sorun çözülmedi. Sanırım sorun Google'da. Çünkü Google hesabımın profil fotoğrafı ve Google'a ait diğer küçük resimler aynı şekilde gözükmüyor. YouTube da Google uygulaması sonuçta.

CTRL+F5 denedin mi?
Denedim. Ne yazık ki olmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı