YouTube'da Roblox ile alakalı ne tür içerikler çekilebilir?

Roleplay oyunu yani rol yapma oyunu.
Rol yapma oyunu derken hocam? Sims 3 gibi mi?

Daha az rekabetin olduğu bir oyun seçmeniz daha kolay yükselmenizi sağlayabilir. Yani bir içerik çok izleniyorsa çok rekabet olur. Bu videoda çok iyi değiniliyor. İngilziceniz iyi değilse kısaca adam Insurgency Sandstorm'a içerik üretemeye rekabetin az olmasından dolayı tercih etmiş. Fakat şu an oyunun oyuncu sayısı azalıyor diye bırakacağını belirtmiş. Sizde böyle bir alandan başlayıp ilerletebilirsiniz. Kitle oluşuturduktan sonra diğer kanallar ile popüler konularda rekabet etmeniz daha kolay olabilir. Bu videoyu gördüğümden dolayı yazıyorum yoksa önceden bu tarz bir kanal açıp büyütmeye çalışmadım. Belkide Roblox'da çok başarılı olursunuz bu konu gereksiz olabilir fakat size bir fikir vermek istedim.
Rimworld çekiyordum. Tutmadı. Kanalım gelişmedi bende Roblox çekmeye karar verdim.
 
Rol yapma oyunu derken hocam? Sims 3 gibi mi?

RimWorld çekiyordum. Tutmadı. Kanalım gelişmedi bende Roblox çekmeye karar verdim.

Aslında iyi bir oyun çekmişsiniz. O zaman Türkiye'deki oyun kitlesi bu tarz içerikleri sevmiyor. Attığım videodaki kanalı gene bir inceleyin bence. O adam classların ve silahların kullanımı üzerine başlamış.
 
Hocam yukarıda okuduklarım gibi broke haven gibi role play ya da Simulator videoları binlerce izlenme ve like alıyor önerim askeri role play yönünden yaşınız küçükse tabii okul zengin fakir yakışıklı çirkin gibi kısa videolar cok izlenir.
 
YouTube'da oyun kanalım var. Roblox da ne çekmeliyim ne tutar? Korku oyunlarından korkuyorum. 😣

Hocam eğer küçük çocukların izlemesini istiyorsanız ki bu çok kolay, RP videoları çekip kolayca binlerce izlenirsiniz. Ancak eğlence kanalı olacağım 2 videomu izleyip çıksınlar diyorsanız daha çok komik videolar çekebilirsiniz ayrıca korku oyunlarından korkmanıza bence gerek yok doors oynamayı deneyebilirsiniz en güzel korku oyunlarından ilk 3'e girer.
 

Geri
Yukarı