Youtube'da sadece oyun kanalı ile mi para kazanlır?

TechnoMan46

Kilopat
Katılım
28 Aralık 2014
Mesajlar
1.368
Makaleler
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi Youtube'da sadece oyun kanalı ile mi para kazanılır? Bir de başka konu açmak istemedim buraya yazmak istedim. Adsense hesabı ile parayı çekme vaktinde sadece banka hesabı ile mi çekiyoruz? yoksa başka yolu var mı? Benim bildiğim çek yolu ile de para alabiliyoruz fakat çek ile bir sorun sıkıntı olur mu acaba?
 
Sadece oyun kanalı yok. İnceleme yapan kanallar var. Onlar olabilir. Veya rehber hazırlayan kanallar. Değişik bir alan bulur isen olabilir. Ancak çok fazla kanal var. Senin bu kanallardan farklı bir şey yapman lazım. İşe yarayan pratik rehberler olabilir. Başarılar dilerim.
 
Şuan en yükselişte olan oyun kanalları. Ama Türkiye'de o kadar oyun kanalı var ki keşfedilebilmek biraz zor. Oyun kanalı yerine rehber videoları ya da bilgi verici videolara yönelebilirsin. Para kazanma olayı için de bilgi edineceğin bir video paylaşayım hemen:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Arkadaşlar cezalıydım cevap veremedim kusura bakmayın. :D Neyse ben oyun kanalı açacağım gibi. Bu arada wad.ojooo diye bir en güvenilir PTC sitelerinden biri imiş. Alman firma. Bu siteye üye oluyorsunuz ve günlük reklamlar geliyor ve reklam süreleri yazıyor. 5 sn ve 30 sn'lik reklamlar var. Tıklayıp izliyoruz süre dolunca bir şekil çıkıyor çizince o şekli iş bitiyor. Ben çok araştırdım güvenilir bir site imiş. Para ödendiğine dair kanıtlar var resim olarak. İzlediğim videodaki kişinin verdiği linkten üye oldum. O referansım görünüyor. Normalde ilk günden az reklam çıkıyormuş fakat benim ilk günden yaklaşık 42 tane reklama tıkladım. Referansım o kişi olduğu için. İlk para çekme sınırı 2 dolar sonra ise 6 dolar. Paypal hesabınıza parayı transfer edebiliyorsunuz ve şöyle bir iyi yanı var referans almak için kendiniz para yatırmıyorsunuz, reklamlardan kazandığınız para ile ister iseniz referans alabiliyorsunuz. Tabi bu referans almanız kazancı biraz da olsa arttırıyor. Sonuç olarak çok büyük kazançlar beklemiyorum fakat bilgisayar başında oturmaktan ise 3-5 bir şeyler kazanabiliyorum. Youtube kanalımda ek olur yuvarlanır giderim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı