YouTube'da shorts paylaşmak mantıklı mı?

Tuğra Akın

Hectopat
Makaleler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop
Short atıp kitle kazanmak sonra da normal videolara geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı ya da başka bir yol mu izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram özellikle de TikTok daha popüler kısa video konusunda. Ama YouTube Shorts'ta da iyi bir kitle elde edebilirsiniz zamanla.

Short atıp kitle kazanmak sonra da normal videolara geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı ya da başka bir yol mu izlemeliyim?
Hiç mantıklı değil bence o kitlenin çoğu shorts attıklarınıza bakıyor olacak muhtemelen videolara girmezler bile

Hiç mantıklı bence değil o kitlenin çoğu shorts attıklarınıza bakıyor muhtemelen videolara girmezler bile.

Olay shortan gelen abone izlenme bu sayede YouTube'da daha fazla kitle toplamayı düşünüyorum.

Olay shortan gelen abone izlenme bu sayede YouTube'da daha fazla kitle toplamayı düşünüyorum.
Abonem olsun ve sadece shorts videolar atacağım diyorsanız olur bence.

Shorts'dan gelen aboneler genelde uzun video sevmeyen, gün boyu aşağı kaydıran kullanıcılar oluyor. Direkt olarak video paylaşımına başlayın.
O zaman abone almak biraz zor olabiliyor çok saran içerik ve yeni olması gerekiyor genelde.

Abonem olsun ve sadece shorts videolar atacağım diyorsanız olur bence.

O zaman abone almak biraz zor olabiliyor çok saran içerik ve yeni olması gerekiyor genelde.

O zaman hocam aynı anda hem video hem short atarsam sizce nasıl olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı