YouTube'da Skyrim mi Minecraft mı tutar?

Noodleyiyenkel

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar ben YouTube'da video çekmeye başlayacağım ama ne tür videolar tuttuğunu bilmiyorum. Bana detaylıca anlatır mısınız? Project zomboid veya rimworld ya da Skyrim, Minecraft.

Cabal Online'ı ilk defa duydum. LoL tutar. Bu ara Valorant tutuyor. Tek kişilik oyun olarak bu ara Elden Ring çok popüler.
Hocam LoL de ligim yok unrankedim çünkü hileciler varmış forumda birisi söyledi. Ve bilgisayarım lolü zor kaldırıyor. Oynarım ama video çekemem kasıyor. Minecraft çeksem tutar mı?

Hocam LoL de ligim yok unrankedim çünkü hileciler varmış forumda birisi söyledi. Ve bilgisayarım LoL'ü zor kaldırıyor. Oynarım ama video çekemem kasıyor. Minecraft çeksem tutar mı?

Hypixel tutabilir. Onun dışında hayatta kalma eskide kaldı. Her ne kadar nefret etsem de 6-9 yaş için RP videoları tutabilir.

Minecraft'ı küçük yaşlı çocuklara göre çekerseniz tutar. Mesela video başlığını zombi beni yedi yapıp oyun içinde birkac kere ölümek gibi şeyler yapmak tutabilir.

Minecraft çek kesin tutar. Ne çektiğinin önemi bile yok. Ciddiyim şaka amaçlı değil. Olay trendlere girmekte. Çok sağlam kaliteli ve bu işi bilenlerle gir onlar trende çıkarır. Bot bas ve kanalı büyüt. Kitle belli 0-12 yaş arası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı