YouTube'da Skyrim mi Minecraft mı tutar?

Minecraft'ı küçük yaşlı çocuklara göre çekerseniz tutar. Mesela video başlığını zombi beni yedi yapıp oyun içinde birkac kere ölümek gibi şeyler yapmak tutabilir.
Minecraft da hep ölüp de video başlığını zombi beni yedi mi yapacağım? Minecraft da hangi oyun modu oynamalıyım? Online mi tek kişilik mi? Sürümü fark eder mi?

Minecraft çek kesin tutar. Ne çektiğinin önemi bile yok. Ciddiyim şaka amaçlı değil. Olay trendlere girmekte. Çok sağlam kaliteli ve bu işi bilenlerle gir onlar trende çıkarır. Bot bas ve kanalı büyüt. Kitle belli 0-12 yaş arası.
Bota karşıyım hocam. Bot kanalın kapanmasına sebep olur.
Minecraft survival speed builders filan olabilir.
O nedir ilk kez duydum.
Hypixel tutabilir. Onun dışında hayatta kalma eskide kaldı. Her ne kadar nefret etsem de 6-9 yaş için RP videoları tutabilir.
Hypixel nedir hocam.

Minecraft da hep ölüp de video başlığını zombi beni yedi mi yapacağım? Minecraft da hangi oyun modu oynamalıyım? Online mi tek kişilik mi? Sürümü fark eder mi?

Hayır mesela envanter korumasını açıp 1 2 kere öldükten sonra öldürürsünüz zombiyi bu bahsettigim şey ornekti. Minecraft çekeceksiniz ya çok ilginc ya da çocuklara göre içerik üretmeniz gerek. Sürüm olar da yeni süremlerde yeni seyler geldi oyuna hakim olanlar genelde son surum izliyor. Ben arada bir nostalji olsun diye 1.7.10 modlu Survival izlediğimde oluyor. Bu arada Minecraft'ı modlu Survival serisi olarak da çekebilirsiniz tutma ihtimali var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı