Çözüldü YouTube'da video izlerken bilgisayar donup kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar hiç beklemediğim bir şey az önce başıma geldi, YouTube'dan video izlerken videonun sonunda kanalın resmi falan çıkar, şunları da beğenebilirsiniz tarzında son video kartları çıkar ya, o ekranı tam ekran modundayken izlediğimde bilgisayar donup kalıyor ve reset atana kadar hiçbir tepki vermiyor fakat videonun sesi arkada dönmeye devam ediyor.
Ayrıntılı bir şekilde video çektim.
Sistem özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ekran kartı: ASUS Dual EVO RX 5500 XT 8 GB
Anakart: ASUS B450M K
RAM: 1xkingston 16 GB 3200MHz CL16
Güç kaynağı: Sharkoon SHP650-V2
Video linki: VID_20240919_232003.mp4

Çözüm
Evet hocam güncel fakat farklı bir tarayıcıdan denemedim, farklı bir konuda @Alazzzz isimli arkadaş donanım hızlandırmayı kapatın demiş, ben grafik hızlandırma diye bir ayar buldum, şu an deniyorum, umarım düzelir.

Son olarak DDU ile sürücüyü silip WHQL olan düşük bir sürümü indirip denedim yine değişen bir şey olmadı, tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırma ayarını kapatınca sorunum düzeldi ama emin olmak için ayarı açıp tekrar denedim, yine herhangi bir sıkıntı olmadı, en sonunda ayarı kapatıp bıraktım, şu an için problem görünmüyor, herkese teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Klasik bir soru soruyorum farklı tarayıcından denediniz mi? Ve ekran kartınız güncel mi?

Evet hocam güncel fakat farklı bir tarayıcıdan denemedim, farklı bir konuda @Alazzzz isimli arkadaş donanım hızlandırmayı kapatın demiş, ben grafik hızlandırma diye bir ayar buldum, şu an deniyorum, umarım düzelir.

Son olarak DDU ile sürücüyü silip WHQL olan düşük bir sürümü indirip denedim yine değişen bir şey olmadı, tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırma ayarını kapatınca sorunum düzeldi ama emin olmak için ayarı açıp tekrar denedim, yine herhangi bir sıkıntı olmadı, en sonunda ayarı kapatıp bıraktım, şu an için problem görünmüyor, herkese teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Muhtemel tarayıcı ile alakalı fabrika ayarlarına dönmeden önce farkli bir tarayıcı deneyip test edebilirsiniz.

Bilgilendirdirdiğiniz için teşekkürler kapat aç sıfırlamış bugdan kurtarmış olabilir hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…