YouTube'da videonun yorumları gözükmüyor

ambroiseyt

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 yıl önce attığım videonun yorumları kendi kendine yok olmuş. Yorumlar sadece en yeni tuşuna basınca görünür hale geliyor. Normalde 214 yorum var fakat videonun altında sadece 1 yorum görünüyor. Bu bir hata mı? Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çerezleri temizledin mi? Başka bir cihazda veya tarayıcıda da mı aynı?
Telefondan baktım orda da aynı şekilde bir yorum gözüküyor. 214 yorum yazıyor fakat biri gözüküyor sadece
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video bu

En beğenilen yorumlar seçiliyken sadece sabit yorumu görüyorum. Önce yeni yapınca diğer yorumlarda gözüküyor. YouTube kaynaklı bir sorun gibi duruyor.

2023-11-08_12-03.png

Hesap girişi olmayan bir tarayıcıda denedim. Orada sorun yok.

YT Premium olarak kullanıyorum. Aile hesabında eklediğim diğer hesabımdan da baktım. Onda da Premium var ve aynı sorunu yaşıyor. Premium kaynaklı olma ihtimali de var.

Google hesaplarında böyle sorunlar yaşanabiliyor. Çerez temizliği veya hesaptan çıkıp, geri girmek de çözebiliyor.

Hesap girişi olmayan bir tarayıcıda denedim. Orada sorun yok.

YT Premium olarak kullanıyorum. Aile hesabında eklediğim diğer hesabımdan da baktım. Onda da Premium var ve aynı sorunu yaşıyor. Premium kaynaklı olma ihtimali de var.

Google hesaplarında böyle sorunlar yaşanabiliyor. Çerez temizliği veya hesaptan çıkıp, geri girmek de çözebiliyor.
Evet bende premium kullanıyorum ondan kaynaklı olabilir, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı