YouTube'da yanıtlarım diğer insanlara gözükmüyor

569801

Hectopat
Makaleler
4
Çok saçma bir şekilde diğer insanlarla yanıtlaşamıyorum, yorum yazabiliyorum, yani esasında yanıt yazabiliyorum ama anladığım kadarıyla bu diğer insanlara gözükmüyor. Çözümünü ya da sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim, sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görmediklerini nereden anladınız? Her kanalda mı böyle? Belki o kanal sizi yorumlar kısmından kısıtlamış vs. olabilir.
Vallaha bilerek test ettim her kanalda öyle, tonlarca yanıt denedim birine bile cevap gelmedi.
Hesabınız youtube tarafından spam olarak algılanmış olabilir. Bu yüzden yorumlarınız paylaşılmıyor.
Bütün yanıtlarım mı? Üstelik yanıtlarım silinmiyorum duruyor fakat diğer insanlar göremiyor :)

Diğer insanlar göremediğine göre paylaşılmıyor. Siz de yorum yazdıktan sonra sayfayı yenileyin. Yorumlar duruyor ise bir sıkıntı vardır o zaman.
Dediklerinizin aynısını defalarca kez denedim fakat maalesef yanıtlarım duruyor fakat herhangi etkileşim yok. Böyle saçma sorunlar neden hep beni bulur ki. :(

Çok saçma bir şekilde diğer insanlarla yanıtlaşamıyorum, yorum yazabiliyorum, yani esasında yanıt yazabiliyorum ama anladığım kadarıyla bu diğer insanlara gözükmüyor. Çözümünü ya da sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim, sevgiler.

Bunlar nasıl yorumlar oluyor örnek verebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı