YouTube'da yayın ayarları nasıl yapılmalı?

The Dettlaff

Hectopat
Daha fazla  
RTX 3060 ve Ryzen 5 5600 işlemcim var. (internet hızını da görselden görebilirsiniz.) Benim bu donanım ve bu değerler ile kaç bitrate vermem lazım? Ayrıca anlamadığım bir şekilde şu upload hızıyla bile 3500 bıt versem bile yayın kasmaya başlıyor. Bir türlü çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
OBS Studio genelde internet hızınızı ölçerek uygun ayarlamaları yapıyor. Hangi yazılımı kullanıyorsunuz?

*Görsel eklememişsiniz hocam

RTX 3060 ve Ryzen 5 5600 işlemcim var. (internet hızını da görselden görebilirsiniz.) Benim bu donanım ve bu değerler ile kaç bitrate vermem lazım? Ayrıca anlamadığım bir şekilde şu upload hızıyla bile 3500 bıt versem bile yayın kasmaya başlıyor. Bir türlü çözemedim.
Detlaff ben seni tanıyorum. Neyse foto atın yardımcı olalım.

Ekran görüntüsü 2024-11-16 183353.png

OBS Studio genelde internet hızınızı ölçerek uygun ayarlamaları yapıyor. Hangi yazılımı kullanıyorsunuz?

*Görsel eklememişsiniz hocam
ekledim hocam

Detlaff ben seni tanıyorum. Neyse foto atın yardımcı olalım.
Ekledim foto

Hızınız pek ala iyi. OBS Studio'da hız testşne göre otomatik ayar yaptırırsanız gecikme olacağını sanmıyorum. Canlı yayın açacaksanız normal gecikmeli açmanız gerek. Türk Telekom bant genişliği düşük gecikmeli canlı yayın için uygun değil
Oto ayar nasıl yapılıyor hocam ? Ayrıca 3500bit versem bile fena drop yiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı