YouTube'da yayınlamak için Minecraft ile ilgili içerik önerisi

Teşekkür ediyorum. Son sorum mikrofonum hoşurtu ve az ses çıkıyor nasıl mikrofon ayarı yaparım windows 8.1 de db kaç olmalı? Driverler yüklü.
O ayarlar için uygulama indirmeniz gerekiyor.

Sisteminizin özelliklerini yazabilir misiniz ?
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
2 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
HDD Hard disk

Cezam vardı yazamadım kusura bakmayın. 1.12.2 sürümü yüklemeye çalıştığımda ekran kartını güncelle diyor intel driver support assistant indiriyorum. Güncelleme var diyor güncellemeleri denetle dediğimde yapılandırma verisi yok diyor. Program açılırken internet bağlantısı kesildi diyor ne yapmalıyım?

Bu sistemle imkanı yok video çekmezsiniz hocam. MC açması bile mucize yanlış anlamayın.

Bu sistemle imkanı yok video çekmezsiniz hocam. MC açması bile mucize yanlış anlamayın.

2 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
HDD Hard disk

Cezam vardı yazamadım kusura bakmayın. 1.12.2 sürümü yüklemeye çalıştığımda ekran kartını güncelle diyor intel driver support assistant indiriyorum. Güncelleme var diyor güncellemeleri denetle dediğimde yapılandırma verisi yok diyor. Program açılırken internet bağlantısı kesildi diyor ne yapmalıyım?
Kardeşim nasılsın, durumun nasıl para durumun? O konudan sonra çok merak ettim seni.

2 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
HDD Hard disk

Kardeşim konularını okudum, cidden ağladım normalde polislik oldum başıma gelmeyen kalmadı ağlamadım, fakat senin konularını okudum ağladım, eğer bir allah var ise sana yardım etsin kardeşim eğer bir tanrı varsa seni çok büyük yerlere getirsin. Ne engelin var canım kardeşim özel mesaj atamıyorum technopattan kusura bakma, bir isteğin arzun olursa çekinme, çok çabalıyorsun çok azimlisin istediğin yerlere geleceksin youtube kanalını atsana abone olayım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı