YouTube'dan 8 dakika altı videolar ile para kazanılır mı?

gta vice city

Kilopat
YouTube'da ortalama 3 ile 5 dakika arası videolar çekiyorum. 8 dakika üstü videolara reklam koyulabiliyormuş. Sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazanırsınız sanırım arkadaşım kazanıyordu ama önemli olan izlenme dakikası o az izleniyorsa pek bir şey kazanamazsınız bence shorts videolar çekip daha az emekle daha çok öne çıkabilirsiniz.

Kazanırsınız sanırım arkadaşım kazanıyordu ama önemli olan izlenme dakikası o az izleniyorsa pek bir şey kazanamazsınız bence shorts videolar çekip daha az emekle daha çok öne çıkabilirsiniz.
4.5 Milyon izlenen shorts videom var 1 kuruş kazanmadım. Asıl para, uzun reklamlı ve gelir seviyesi yüksek ülkelerden geliyor.

Shortlardan para ne kadar kazanılıyor bilmiyorum fakat abone sayınız ve izlenmeniz yeterli mi para kazanma açık mı?
Kanalım 5 Bin abone ve izlenme sayısı açık fakat videolar orijinal olmadığı için para kazanmaya açık değil. Yeni projeler var aklımda, yeni kanal açmak gibi.
Benim arkadaşlarım çok yüksek gelirler elde ediyor videolar dikey değil yatay bir şekilde olacak videonun başlığınada sadece #shorts yazacaksınız.
Youtube'dan herkes para kazanamaz. Video içerikleri tamamen orijinal olmak zorunda. Başkalarının videoları koyarak para kazanılmıyor. Boşa harcanmış emek diyorum kısacası.

Kanalım 5 bin abone ve izlenme sayısı açık fakat videolar orijinal olmadığı için para kazanmaya açık değil. Yeni projeler var aklımda, yeni kanal açmak gibi.

YouTube'dan herkes para kazanamaz. Video içerikleri tamamen orijinal olmak zorunda. Başkalarının videoları koyarak para kazanılmıyor. Boşa harcanmış emek diyorum kısacası.

Boşa harcanmış emek değil aslında başkalarının videolarını kopyalayarak kısa sürede 10k abone falan oluyorlar ondan sonra kanaları satışa koyuyolar dolar üzerinden satılıyor iyi kar ediyorlar. Tabii her şeyden önce bu iş ne kadar legal.

Boşa harcanmış emek değil aslında başkalarının videolarını kopyalayarak kısa sürede 10k abone falan oluyorlar ondan sonra kanaları satışa koyuyolar dolar üzerinden satılıyor iyi kar ediyorlar. Tabii her şeyden önce bu iş ne kadar legal.
Kanalı satarak para kazanma stratejisi bana pek uygun değil ama yapanlara saygı duyarım. Amacım kendi videolarımı yükleyerek bir gelir kapısı oluşturmak. Bunu RPM değeri yüksek ülkelerden kazanmak. Garanti gelir istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı