YouTube'dan yaş kısıtlaması yedim

Ne söylediğinden emin misin? Konunun başında yaşın nedeniyle yasak yediğini söylemiştin, şimdi de telif hakkı ihlalinden dolayı kapatıldı diyorsun. Ne söylediğinden emin olunca daha iyi çözüm bulabiliriz.

Hocam sen anladığından emin misin? Diyorum ki diğer videolarım neden telif yemiyorda bu videolarım yiyor.
 
Yaş kısıtlaması telif olmuyor mu?
Oof of. Telif hakkı ihlalinin ne olduğunu önce araştırmalısın. Ne alakası var? Başkasının müziğini, videosunu, fontunu, resmini, materyalini, icadını her neyse ondan izinsiz kullanırsan (açık kaynak şeyler ayrı lisans sınıfına girer, bazı lisanslar izin verilmeksizin kullanılabilir.) telif hakkı ihtarı yersin ki bu ciddi bir şey. Hakkında dava açılma ihtimali de olur. YouTube'ın aradan çekilmediğine, sadece hesabının kapatıldığına şükretmen lazım. Eğer ne dediğinden eminsen bu dediğin şeyin yaşla alakası yok.
 
Oof of. Telif hakkı ihlalinin ne olduğunu önce araştırmalısın. Ne alakası var? Başkasının müziğini, videosunu, fontunu, resmini, materyalini, icadını her neyse ondan izinsiz kullanırsan (açık kaynak şeyler ayrı lisans sınıfına girer, bazı lisanslar izin verilmeksizin kullanılabilir.) Telif hakkı ihtarı yersin ki bu ciddi bir şey. Hakkında dava açılma ihtimali de olur. YouTube'ın aradan çekilmediğine, sadece hesabının kapatıldığına şükretmen lazım. Eğer ne dediğinden eminsen bu dediğin şeyin yaşla alakası yok.

Ama ben videoda müzik vs hiçbir şey kullanmadım sadece GTA 5 nasıl ücretsiz indirilir onu gösterdim. Bazı kanallarda çekiyor onlar neden yaş kısıtlaması yemiyorda ben yedimki.
 
Ama ben videoda müzik vs hiçbir şey kullanmadım sadece GTA 5 nasıl ücretsiz indirilir onu gösterdim. Bazı kanallarda çekiyor onlar neden yaş kısıtlaması yemiyorda ben yedimki.
Ya kardeşim ne dediğinden emin misin? Önce onu söyle. Neden yasaklandığını bilemeyiz yoksa. Yaş kısıtlaması mı yedin, telif hakkı ihtarı mı yedin? Gelen görüntüyü atar mısın?
 

Geri
Yukarı