YouTube'deki çok küçük çocuklar hakkında ne düşünüyorsunuz?

YouTube yeni açılan kanalların videolarını kanalı hızlı büyüyebilsin diye öne çıkartıyor. Bana da aşırı saçma videolar çıkıyor, beğenmedim atıp ilgilenmiyorum diyorum fakat yine çıkıyor ve utançtan yerin dibine gireceğim blackpink videoları çıkıyor.

YT'nin shortsu geliştirmesi lazim shorts for kids diye bir bolum açilmasi lazim bence.
 
Youtube yeni açılan kanalların videolarını kanalı hızlı büyüyebilsin diye öne çıkartıyor. Bana da aşırı saçma videolar çıkıyor, beğenmedim atıp ilgilenmiyorum diyorum fakat yine çıkıyor ve utançtan yerin dibine gireceğim Blackpink videoları çıkıyor.
Çok saçma ya beğenmiyorum önermiyorum karşıma çıkıyor. Değişmesi lazım algoritmanın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TikTok için çoğunlukla ama göz atmanızı isterim.
Çoluk çocuğun sadece kendi isteğiyle değil anne babasının da etkili olabildiğinden bahşedilmiş.

Sonuçta sosyal medya platformlarında çocuklar saçma sapan içeriklere uğraşıyorlar ve ebeveynleri buna hiçbir şey demiyor. YT çocuk kanalları çok fazla izleniyor ama büyüyünce bu videolara ve izlenmelere bakıp ne düşünecekleri de ayrı bir konu.

Bununla ilgili platformların bir şey yapmasından ziyade ailelerin önlem alması gerekiyor bence.
Ailesi nerden bilecek ki kanka ya? Algoritmaya düzenleme de lazım.
 
Ailesi nerden bilecek ki kanka ya? Algoritmaya düzenleme de lazım.
O da ailenin sorunu, düşünsene senin çocuğun böyle şeyler yapıyor ama sen farkında olmayacaksın. Ergenliğe kadar kontrol edilmeli diye düşünüyorum.
Şirketler de belli düzenlemeler getirebilir ama ailenin rolünün önemli olduğunu düşünüyorum.
Ama bu şeyleri tamamen sosyal medya mecrasindan silmek korkarım pek kolay değil, önüne geçemezler.
Aboo ilk dediğini her gördüğümde ağlıyorum. "Senin arkandayız aşkoo ✨✨ -lisa". Aynı böyle yazıyorlar istisnasız. Birde kendini kpop karakteri sanıyorlar her mesajlarına -lisa -mahmutekrempasa
-osmanpasa gibi seyler yazıyorlar.
Onlar ne ki? Atatürk ile Blackpink'i kıyaslayanı gördüm, daha ne diyebilirim ki?
 
Kahkaha attım :D. Arkadaşım yanımdayken bu çocuğu gösterdim bırak çocuk eğlensin falan diyor. Tamam eğlensin bir şey demiyoruz ama bu tarz şeyleri doğru bulmuyorum. Blackpink fanı olup video çekmek küfürlü saçma sapan postlar paylaşmak gibi. Ayrıca çocuğun yazdığı mesaj o kadar komik ki hala kahkaha atıyorum öyle Türkçe olamaz.

Gerçekten artık yeter geçen birine daha yazdım abim izin verdi diyor. Ya senin abin kaç yaşında max 12. Keşfete çıkmasalar sorun yok ama çıkıyorlar sürekli.
Bilemen yeğen, benim kardeşimle aramda 18 yaş var ama konumuz bu değil, bırakın eğlensinler, hevesini alıp bırakır zahten yani buna bu kadar takılmak bana gereksiz geliyor.
 
Bilemen yeğen, benim kardeşimle aramda 18 yaş var ama konumuz bu değil, bırakın eğlensinler, hevesini alıp bırakır zahten yani buna bu kadar takılmak bana gereksiz geliyor.
Bırakmıyorlar yeğenim. Bırakmıyorlar. Biri bittimi diğeri başlıyor bunların sonu yok. Tek son aile kontrolü ve algoritma düzenlemesi.
 
Sorum yukarıda. Gerçekten bu aralar iyice bana fazla gelmeye başladı. Nasıl bir algoritma varsa 2 likeli video karşıma çıkıyor arkada BTS çalıyor dans ediyorlar falan filan sürekli. Kanalı önerme diyorum başkaları çıkıyor bu sefer. Bugün gene saçma küçük bir çocuğun videosunu görünce sinirlenip "veled" diye yorum yaptım Türkçe öğren falan demiş ve söverken Türkçeyi unutmuş çok komiğime gitti :D. Aşağıya ss bırakacağım. Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Hocam bende delirmek üzereyim. İlgilenmiyorum butonu hala yok. İnstagram algoritması aynı içeriği 3 kez beğen hep çıksın.
 
Garip bi şekilde banada sürekli kurtlar vadisi kesitleri çıkıyor.
Shorts algoritması gerçekten çok garip.
 
Trajikomik bir durum bazen arkadaşlarım ile eğlencesine açar dalga geçeriz. Bu tarz çocukların ellerinde telefon olması garip geliyor bana ebeveynler bayır aşağı salmışlar çocukları...
 
Trajikomik bir durum bazen arkadaşlarım ile eğlencesine açar dalga geçeriz. Bu tarz çocukların ellerinde telefon olması garip geliyor bana ebeveynler bayır aşağı salmışlar çocukları...
Maalesef ilgilenmiyorlar. Küçük çocuklar sardı artık her tarafı. Valorant gireyim dedim karşıdaki reyna odinle öldürüp havalandı milleti vs çağırıp yendiğimde ise bu sefer küfür ediyor anneme. Hepsi saygısız maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı