YouTuber mı olmalıyım yoksa iOS developer mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kendini Amerika da falan mı sandın hocam?

Yok Türkiye'de yaşıyorum hocam. Günümüzde artık bir meslek öğrenmek(sanayi olur boyacı olur) okuldan daha mantıklı gelsene buradada risk var batarsan batıyorsun artık yapacak bir şeyin kalmıyor maalesef. Her daim elde bir diploma olması en azından bir işe girmek için iyi olur.

Kardeşim normal lise diplomasıyla bile adamakıllı işe giremezsin. Sana temizlik yaptırırlar milletin getir götürünü yaparsın veya kargoda çalışırsın. Sana neden kimse asker/ astsubay veya doktor diyemesin? Veya mühendis olarak anılırsın. Aradaki seviye farkı budur. He ben ticaret falan yaparım dersen gelip geçici battın mı bir kere ömür boyu sürünürsün.

Evet iyi para var fakat risk yüksek.

Dostum ben sana olacak şeyleri anlatıyorum. İlk önce bir youtube videosu çekiyorsun. Sonra hesabının şifresini unutuyorsun. Ardından videonu gören herkes seninle dalga geçiyor. :D (Yaşandı.)

Çoğu gereksiz insanları ünlü ediyoruz. Başarıya ulaşmış insanları ünlü etsek sesim çıkmayacak.
@tensa_zangetsu

Daha ne ki yeni başlıyor sosyal medya eskilerin hiç hatırı kalmadı bu devirde. Millet YouTube r fenomen vs. kafa gidiyor hem de nasıl lan şurada 12 sene dişini sıkacaksın sonra zaten 40 sene rahatına bak ne istiyorsun ki ailenin sana baktığı gibi başkalarının da sana aynı gözle bakacağını mı sanıyorsun. Ksuura bakma da ağzına s. R.

Çoğu gereksiz insanları ünlü ediyoruz. Başarıya ulaşmış insanları ünlü etsek sesim çıkmayacak.
@tensa_zangetsu
Hacı vallahi ben etmiyorum. Kötü olan içerikler (kavga, hakaret, çingelik çıkarma vs.) aslında bir reklam. Prim kasıyor insanlar. İyi olan şeyler insanın ilgisini çekmiyor ondan.
Ben asla ve asla kötü olan olaylarla ilgili konuşmam zaten.

Sosyal medyada tek burayı kullanıyorum. Whatsapp'ım bile yok.

Boş iş ikisi de, otur ders çalış. Önü açık adamakıllı bir bölüme git... Mesleği garantiledikten sonra ne yaparsan yap.

Konuyu açan arkadaş bu konuyu açarken ki aklın neredeydi? Bundan sonra bir konu açarken dikkatli ol insan az da olsa gelecek cevapları kestirebilir diye düşünüyorum gerçi sosyal medyadan ne kadar sübliminal mesaj aldıysanız...

Boş iş ikisi de, otur ders çalış. Önü açık adamakıllı bir bölüme git... Mesleği garantiledikten sonra ne yaparsan yap.
Bana da boş geliyor yazılım ama dur bakalım. Çünkü çok yazılımcı oldu.

@ArdaReis00 Bu kişileri örnek alabilir youtuber olmak isteyenler.

Dosya Ekleri

• d3d248fb-70c6-4522-8e91-da6ee32c81fd.jpg
    d3d248fb-70c6-4522-8e91-da6ee32c81fd.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 29
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 48
  • yasin-cengiz-oldu-mu-yasin-cengiz-kimdir2.jpg
    yasin-cengiz-oldu-mu-yasin-cengiz-kimdir2.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 41
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.