YouTube YouTuberlar neden YouTube'u İngilizce kullanır?

okdsgn

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Designer (Tasarımcı)
Selamlar. Son günlerde YouTuber'ların YouTube'u İngilizce kullandığını fark ettim. Neden YouTuber'lar YouTube'u Türkçe değil de İngilizce kullanır?

2024-07-19 (4).png

Selamlar. Son günlerde YouTuber'ların YouTube'u İngilizce kullandığını fark ettim. Neden YouTuber'lar YouTube'u Türkçe değil de İngilizce kullanır?

Eki Görüntüle 2257729

Keyfi olarak yapıyor çoğu. Ya da havalıymış gibi görünmek amaçlı.
Veya ingilizcesini geliştirmek için. Ben de telefonumu ve Instagram'ı İngilizce kullanıyorum dili geliştirmek için.

Eki Görüntüle 2257729

En basit sebep dili kavramak olabilir bende çoğu filmi ve diziyi dublajsız ve altyazısız izlerim ve telefonumu da İngilizce kullanır. Hem bir sorun olduğun da İngilizce kaynaklardan çözüme ulaşmak daha kolay hem de bazen saçma çevirilere de maruz kalmazsın. Özellikle 7 sene önce zaten çeviri sistemleri berbat bir durumdaydı.

Dillerini biraz daha geliştirmek için. Üstüne eğer İngilizce bir şekilde kullanırlarsa YouTube ile ilgili bir görüşmede platformun içindeki ingilizce terimler kullanılacaktır. Hiçbirini kaçırmadan hakim olması da önemli diye düşünüyorum.

Yaklaşık 3 Bin Aboneli Bir Youtube Kanalım Var. Büyük İhtimalle Yabancı İçeriklerde Paylaştığım İçin Youtube Otomatik İngilizce Oldu Ama Başlarda Türkçeydi. Türkçe Seçsem Bile İngilizce Görünüyor Ve Videolar Otomatik İngilizce Dublaj + Altyazı İle Başlıyor Manuel Ayarlamak Zorunda Kalıyorum. Aynı Hesapta Paylaşım Yapmadığım Kanalımda İse Herşey Türkçe Ve Dublaj + Altyazılar Otomatik Türkçe Oluyor

Yaklaşık 3 Bin Aboneli Bir Youtube Kanalım Var. Büyük İhtimalle Yabancı İçeriklerde Paylaştığım İçin Youtube Otomatik İngilizce Oldu Ama Başlarda Türkçeydi. Türkçe Seçsem Bile İngilizce Görünüyor Ve Videolar Otomatik İngilizce Dublaj + Altyazı İle Başlıyor Manuel Ayarlamak Zorunda Kalıyorum. Aynı Hesapta Paylaşım Yapmadığım Kanalımda İse Herşey Türkçe Ve Dublaj + Altyazılar Otomatik Türkçe Oluyor
Öncelikle 1 sene önceki konuyu hortlatmak istemedim. Ama yorumunu şuan farkediyorum. Önceki videolarında İngilizce kaynak kullandıysan veya ingilizce olarak YouTube kullanıyorsan veya daha önce İngilzce video aptıysan muhtemelen ayarların İngilizce olarak kalmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı