Selamlar. Son günlerde YouTuber'ların YouTube'u İngilizce kullandığını fark ettim. Neden YouTuber'lar YouTube'u Türkçe değil de İngilizce kullanır?
Eki Görüntüle 2257729
Selamlar. Son günlerde YouTuber'ların YouTube'u İngilizce kullandığını fark ettim. Neden YouTuber'lar YouTube'u Türkçe değil de İngilizce kullanır?
Eki Görüntüle 2257729
Eki Görüntüle 2257729
Öncelikle 1 sene önceki konuyu hortlatmak istemedim. Ama yorumunu şuan farkediyorum. Önceki videolarında İngilizce kaynak kullandıysan veya ingilizce olarak YouTube kullanıyorsan veya daha önce İngilzce video aptıysan muhtemelen ayarların İngilizce olarak kalmıştır.Yaklaşık 3 Bin Aboneli Bir Youtube Kanalım Var. Büyük İhtimalle Yabancı İçeriklerde Paylaştığım İçin Youtube Otomatik İngilizce Oldu Ama Başlarda Türkçeydi. Türkçe Seçsem Bile İngilizce Görünüyor Ve Videolar Otomatik İngilizce Dublaj + Altyazı İle Başlıyor Manuel Ayarlamak Zorunda Kalıyorum. Aynı Hesapta Paylaşım Yapmadığım Kanalımda İse Herşey Türkçe Ve Dublaj + Altyazılar Otomatik Türkçe Oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.