YouTube'ta yorum geçmişi sorunu

oneshottt

Hectopat
Arkadaşlar 4-5 aydır açtığım bir YouTube kanalım var. Fakat 100+ yorumum olmasına rağmen yorum geçmişinde yalnızda 10-15 yorumum görünüyor. Birçok kez geri bildirim göndermeme rağmen düzelmedi. Kanalımı ilk açtığım zamanlar cahillik edip başka kanalların videosunun altına bana abone olur musunuz tarzı yorumlar atmıştım. Bu hatamın sebep olduğunu düşünüyorum ama siz ne diyorsunuz. Ayrıca videolarım kaliteli olmasına rağmen sadece 100-200 izleniyor(ciddi anlamda uğraşıyorum). Kanalımın adını söylemeyeceğim ama sizce kanaldan umudu kesmeli miyim yoksa sabır mı etmeliyim?

'Kanalımı ilk açtığım zamanlar cahillik edip başka kanalların videosunun altına bana abone olur musunuz tarzı yorumlar atmıştım' dediğiniz bu yorumlar silinmiştir belki veya siz yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz.

'Kanalımı ilk açtığım zamanlar cahillik edip başka kanalların videosunun altına bana abone olur musunuz tarzı yorumlar atmıştım' dediğiniz bu yorumlar silinmiştir belki veya siz yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz.

Yok mesela ben bugün 2-3 yorum attım diyelim ama yorum geçmişinde 3 gün öncesinin yorumlardan başlıyor geriye doğru gidiyor. Tabi eski yorumlarımda yine tam yok %30'u falan var geçmiş kısmında. Diğer YouTube hesabımda böyle bir sorun yok. Geçmişi açtığımda 3 sene öncesi tarihine kadar eksiksiz tüm yorumlarım görünüyor geçmiş kısmında. YouTube geri bildirime 10 larca mesaj attım çözüm bulmadılar. Mail attım dediler bu konuyla mail yoluyla ilgilenmiyoruz yardım merkezine bakın. Yardım merkezine baktım orada da çözümüm yok. Açıkçası moralim çok bozuk aylarca emek verdim bu kanala...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı