YouTube'u kullanmayı bırakmak mantıklı mı?

Silmek mantıksız youtube sadece zaman öldürme yeri değil içerisinde faydalı eğitimlerin bulunduğu faydalı bir platform. Youtube aracılığı ile güzel eğitimlerden faydalanmak yerine kitap okuyacaksanız bu hangi kitabı okuduğunuza ve hangi filmi izlediğinize göre değişir.
Sadece kitap okuyup film izleyerek kendinizi çok kısıtlamış oluruz bunun yerine faydalanabileceğimiz her şeyden kararınca faydalanmak daha doğru bir kara olabilir.

Arkadaşlar tüm sosyal medya uygulamarını sildim. YouTube'u da silmeyi planlıyorum sizce silmek mantıklı mı?

YouTube kullanmak yerine kitap okumak veya film izlemek daha iyi bence. Sizin fikriniz nedir?
YouTube'un zararları olduğu gibi bir çok faydası da bulunuyor, bırakmanız mantıklı değil.

Arkadaşlar tüm sosyal medya uygulamarını sildim. YouTube'u da silmeyi planlıyorum sizce silmek mantıklı mı?

YouTube kullanmak yerine kitap okumak veya film izlemek daha iyi bence. Sizin fikriniz nedir?

Kullanım amacına göre ve geçirdiğin vakte göre değişir. Hepsini beraber yapabilirsin önemli olan dozunda ve yararlı kullanmak diğer türlü kendini kandırıp bahane bulmak gibi geliyor bana engel olduğunu düşünmek.

Hocam silmeyın bence YouTube her turlu lazım oluyor dıger sosyal medya uygulamalarını sılmenızı cok takdır ettım umarım bende yapabılırım bır gun, kendınızı ihtiyacım dısında gırmeyecegım diye kodlamaya calısın o zaman gerek kalmaz silmeye iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı